Seksenler Şahin neden yok, nerede? Seksenler Ceyhun Fersoy diziden ayrıldı mı, veda mı etti?

Final yapmaya hazırlanan Seksenler dizisi, 635. bölümü ile TRT1'de yayınlandı. Yeni bölümü izleyen seyirciler Şahin'i göremedi ve neden dizide olmadığını merak etti. Peki Seksenler dizisinin Şahini Ceyhun Fersoy neden dizide yoktu? Diziden ayrıldı mı? Detaylar haberimizde..

24.05.2022-18:11 - (Son Güncelleme: 24.05.2022-18:11) Seksenler Şahin neden yok, nerede? Seksenler Ceyhun Fersoy diziden ayrıldı mı, veda mı etti?

Yapımcısı ve senaristi Birol Güven'in olduğu dizide yönetmen koltuğunda ise Uğur Yağcıoğlu vardır. Yakın zaman da Seksenler dizisi final yapmaya hazırlanıyor.

10 sezon boyunca TRT 1'de izleyicisi ile buluşan ve yayın gününden itibaren takipçisi tarafından sevilerek takip edilen dizi, ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

Özlem Türkad, Şoray Uzun, Ayşe Tolga, İlker Ayrık ve Zeynep Sever Demirel'in başrollerini paylaştığı Seksenler, yeni bölümü ile 23 Mayıs'ta yayınlandı.

Seksenler dizisinde Şahin karakteri ile rol alan Ceyhun Fersoy 635. bölümden itibaren dizide oynamamaya başladı. Şahin'i görememiş olanlar merak ederek diziden ayrılıp ayrılmadığını araştırıyor.seksenler

Seksenler dizisinde Şahin neden yok, diziden ayrıldı mı?

Dizideki senaryoya göre Şahin babasının hasta olması sebebiyle  Almanya'ya gitmek zorunda kalmıştır. Şahin, Elvan'la telefon görüşmesi yaptıkları sırada babası ile ilgili olan hastalıkla ilgili tedavinin devam ettiğini söyledi.

Ceyhun Fersoy'un  sosyal medyadaki yaptığı açıklama ile dizide neden yer almadığını açıklamıştı.

Fersoy, kendisinin de oynadığı Suit isimli tiyatro oyununun Türkiye turnesi yapması sebebiyle birkaç bölüm daha oynamayacak.

Selin Doğan
selindogan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal