Seksenler dizisi final mi yapıyor? Seksenlerden sevenlerine kötü haber....

TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Seksenler, ekranlara veda ediyor. Hafta içi her gün TRT1 ekranlarında yayınlanan dizinin başrollerinde Şoray Uzun, İlker Ayrık, Ayşe Tolga, Özlem Türkad gibi başarılı isimler yer alıyor. Final yapma kararı alan Seksenler dizisi son olarak 638.bölümü ile ekranlara geldi.

18.05.2022-23:11 - (Son Güncelleme: 18.05.2022-23:11) Seksenler dizisi final mi yapıyor? Seksenlerden sevenlerine kötü haber....

Hafta içi her gün TRT 1'de izleyicilerle buluşan Seksenler dizisi final kararı aldı. Başrollerinde Şoray Uzun, İlker Ayrık, Özlem Türkad ve Ayşe Tolga'nın rol aldığı Seksenler, son bölümü ile ekranlara geldi.

Seksenler final mi yapıyor?

Uzun yıllar TRT1 ekranlarında yayınlanan Seksenler dizisinden üzücü haber geldi. Son bölümlerinde doksanlı yılları gösteren Seksenler dizisinin yeni bölümleri artık çekilmeyecek. 638.bölümü yayınlanan ve çekimleri sona eren dizinin final yapıp yapmayacağı merak ediliyor. Dizinin final kararı kesin olsa da hangi tarihte ekranlara veda edeceği henüz bilinmiyor.

Nihan Duman
nihan@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal