Şehrazat'tan Farah Zeynep'e Çok Ağır Yanıt!

Türkiye'de devam eden orman yangınları için başlatılan 'Help Turkey' kampanyası, ünlü isimleri ikiye böldü. Kampanyayı destekleyen ve desteklemeyenler arasında tartışma çıktı. Farah Zeynep Abdullah'da dahil oldu.

03.08.2021-08:53 - (Son Güncelleme: 03.08.2021-08:53)

Türkiye'nin cennet bölgelerinde devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmaları sürerken, çalışmaların yetersiz olduğunu belirten sosyal medya kullanıcıları, Twitter'dan başlattıkları kampanya ile yabancı ülkelerden Türkiye'ye yardım çağrısında bulundu.

ARALARINDA GERGİNLİK ÇIKTI

Bu etiket altında 2 milyona yakın tweet atılırken, kampanyaya ünlü isimler de destek verdi. Ancak kampanyaya destek vermeyen söz yazarı Şehrazat ile oyuncu Farah Zeynep Abdullah arasında kampanya nedeniyle gerginlik yaşandı.


'YARDIM ÇAĞRISI ÇOK AĞRIMA GİTTİ'

Ünlü besteci ve söz yazarı Şehrazat 'Bu yardım çağrısı çok ağrıma gitti. Vatanım bu acziyete düşecek ülke değildi. Onun için o yardım çağrısını paylaşmayacağım' dedi.

'ONUR İÇİN YAŞAMAK NE ALAKA'

Ünlü isme yanıt oyuncu Farah Zeynep Abdullah'tan geldi. Güzel oyuncu, 'Hayvanlar, doğa perişan, onur için yaşamak ne alaka' diye sordu. Genç oyuncu Şehrazat'tan ilginç bir yanıt aldı. Şehrazat bu tepkiye 'Siz ne anlarsınız vatanın onurunu korumaktan. Siz kim bana bunu yazmak kim? Ne iş yaparsınız bile bilmem' dedi. Abdullah da ünlü söz yazarının yanıtını, alaya alan harfler koydu. Farah Zeynep Abdullah'ın kendisinden 37 yaş büyük Şehrazat'a karşı kullandığı ifadeler sosyal medyada gündem oldu.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal