Şehit Jandarma Uzman Çavuş Adil Yılmaz Dün Son Yolculuğuna Uğurlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan Taziye Mesajı Yayınladı

Görevi sırasında silah kazasında şehit olan 29 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Adil Yılmaz, memleketinde gözyaşlarıyla defnedildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, aileye taziye mesajı gönderdi.

09.06.2021-17:18 - (Son Güncelleme: 10.06.2021-09:01) Şehit Jandarma Uzman Çavuş Adil Yılmaz Dün Son Yolculuğuna Uğurlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan Taziye Mesajı Yayınladı

Şırnak'ta görev yapan 29 yaşındaki Jandarma Uzman Çavuş Adil Yılmaz, görev sırasında silah kazası sebebiyle şehit oldu.

29 yaşındaki Şehit Jandarma Uzman Çavuş Adil Yılmaz'ın cenazesi, dün memleketi Hatay'a uğurlandı.

TÖREN DÜZENLENDİ

Bekar olduğu ifade edilen şehit Jandarma Uzman Çavuş Adil Yılmaz için Antakya Mezarlık Kompleksi'nde cenaze töreni gerçekleşti.

YAKINLARI GÖZYAŞINA BOĞULDU

Şehidin törenine;  Hatay Valisi Rahmi Doğan, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Ali Çardakçı, Adana Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral İbrahim Koyuer, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehidin aile ve yakınları ile yüzlerce halk gözyaşlarıyla katıldı. Cenazede PKK'ya karşı lanet sloganları atıldı.


Cenazede şehit oğlu Adil Yılmaz'ın Türk bayrağına sarılı tabutunu öpen Fatma Yılmaz ile babası Ahmet Yılmaz ve yakınları, gözyaşlarına boğuldu. Onların o halini görenlerin ciğeri parçalandı.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Öğle namazının sonrasında kılınan cenaze namazı sonrası şehit Adil Yılmaz, Antakya Şehitliği’nde son yolculuğuna gözyaşları içerisinde dün uğurlandı.


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN ŞEHİT YILMAZ AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI

Şırnak'ta görev sırasında yaşanan silah kazasında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Adil Yılmaz'ın ailesine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bir mesaj göndererek, taziye dileklerini iletti.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal