Sefirin Kızı 42. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Star TV'nin sevilen dizisi Sefirin Kızı dün akşam 41. bölümüyle ekrana geldi. Dizinin bu bölümünden sonra 42. yeni bölüm için araştırmalar başladı. Sefirin Kızı 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

23.02.2021-10:50 - (Son Güncelleme: 23.02.2021-10:50) Sefirin Kızı 42. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Başrollerinde Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün yer aldığı Sefirin Kızı dün akşam 41. bölümüyle izleyicisinin karşısına çıktı. Dizinin bu bölümünde Sancar, kızını iyileştirmek için elinden gelen her şeyi yapar. Sefirin Kızı 42. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?

SEFİRİN KIZI 41. BÖLÜMÜNDE NELER OLDU? 

Ekranların ilgi ile takip edilen yapımı Sefirin Kızı yeni bölümleri ile her hafta yeni bölümleri ile izleyicisinin karşısına çıkıyor. Dizinin bu bölümünde; Melek büyük bir psikolojik buhran geçirir. Müge bu süreçte hem Melek'in tedavisinde hem de Efeoğlu ailesinin yanında olacaktır. Kardeşinin acısını atlatmamış olan Müge, Melek'in bu durumunda elinden gelen yardımı yapacağını söyler.

Bu arada Güven, Sancar'dan Melek'i almak için yeni bir plan yapar. Melek'i almak için delil toplayan Güven, bu delilleri toplamayı Mavi'den başlar. Güven, Melek'in aklını Mavi konusunda karıştırır.  Melek, Mavi'nin yanına gidip, babasını bir daha görmemesini buralardan gitmesini söyler. Melek'in bu davranışının karşısında Mavi, ne yapacağını şaşırır. 

SEFİRİN KIZI 42. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI? 

Star TV'nin sevilen dizisi Sefirin Kızı dün akşam 41. bölümü ile ekranlara geldi. Dizinin merakla beklenen 42. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal