09.11.2020-16:02 (Son Güncelleme:28.03.2024-20:12)


1

MasterChef Türkiye’nin sivri dilli şefi Mehmet Yalçınkaya’nın kızı Sude Yalçınkaya, sosyal medya hesabından sevgilisiyle verdiği pozlarıyla dikkat çekti. Sevgilisiyle sarmaş dolaş pozlarının kısa sürede gündem olmasının ardından, birçok kullanıcı gönderinin altına Mehmet Yalçınkaya’yı etiketledi.



2

MasterChef’teki sert mizahıyla adından sıkça söz ettiren Mehmet Yalçınkaya’nın kızı Sude Yalçınkaya, paylaşımlarıyla gündeme bomba gibi düştü. Youtube’a yüklediği videoların ardından Instagram hesabından mavi tik alan Sude Yalçınkaya, müzisyen sevgilisi Ömercan Deveci ile fotoğraflarını sosyal medya hesabından yayınladı.



3

Sude Yalçınkaya, ‘Bir insanda hem arkadaşlığı hem de sevgiyi bulmak... Çok güzelsin’ notuyla fotoğraflarını paylaşırken, Ömercan Deveci ise sevgilisiyle olan dudak dudağa pozunu ‘Güneşine bakıp yansın herkes’ notuyla paylaştı.



4

Pek çok kullanıcı bu gönderinin altına Mehmet Yalçınkaya’yı etiketledi ve Mehmet Şef’in, kızının sevgilisiyle aşk dolu pozlarına ne tepki vereceği merak konusu oldu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr