28.03.2022-09:52 (Son Güncelleme:08.07.2023-15:04)


1

Hiç eşcinsel arkadaşın oldu mu? Sorusuna Sayan, Var olmaz olur mu? Üstelik bizim dünyamızda o kadar çok ki. Ama ben hiçbir yere çıkmadığım için hiçbir yerde de onlarla görünmüyorum. Onlarla karşılaştığım zaman o yanını unutmak istiyorum. Görüşlerini dinlerken onaylıyorum ama dağarcığımda hazmedemiyorum.



2

Seda Sayan Kadın ve erkek eşitsizliği hakkında ne düşünüyor? Sayan, Neden mi? Kadınla erkek seks olayında ne zaman eşit değildir biliyor musunuz Kadın günübirlik ilişkilere girdiği zaman. Günübirlik ilişki erkeğe gerçekten zarar getirmez ama kadın basitleşir. Ancak tanıyıp sevdiği bir erkekle yatan kadın kalktığı zaman erkekle eşittir. Seks birbirini tatmin değil, aşkı pekiştirmektir. Aşk olmadan seks olmaz.



3

Geneleve giden erkekler ve orada çalışan kadınlar hakkında ne düşünüyorsun? Sayan, A bak ben kadın için konuştum. Vücudun tatmin ve isteme olayı vardır. Erkekler için bunu gidermek daha kolaydır. Genelevdeki bir kadınla yatıp gözünde başka bir kadını canlandırdığı zaman rahatlayabilir. Ben oradaki kadına acıyorum işte. Bu seks bile değil, bir meslek olmuş. Sırasında ağzında çikletle adamı tatmin etmeye çalışıyor, makineleşmiş bir halde.



4

Sek ilişkilerinde sence sapıklık nedir? Syan,Ben eşcinselliğe kesinlikle karşıyım. Erkek erkeğe ya da kadın kadına koklaşıp yatan tiplerden iğreniyorum. Büyük bir erkeğin küçük bir kızla yatması da iğrenç geliyor ama eşcinsellik daha iğrenç.



5

Peki grup seks sende nasıl bir izlenim Bırakıyor? O daha iğrenç. Aşk yok, sevgi yok, saygı yok. O onun üstünde, öteki onun altında. Uyuşturucularla kendilerini unutuyorlar. Toplumumuzda bir namus kavramı var. Bir sürü insan bir araya gelip kimin eli kimin cebinde nasıl sevişebilirler? Çok çirkin, bana ters geliyor.



6

Hoşuna giden bir erkeğe hiç beraber olma teklifinde bulundun mu? Sayan, Hayır, erkekten kadına teklif gelmelidir. Ama bir erkeği kafama takmışsam onu elde etmek için her şeyi yaparım ve sonunda da elde ederim. Hem de ona da isteyerek.



7

Seks düşkünü bir kadın mısın? Sayan, Valla hayır. Aşık olursam seks aklıma geliyor.



8



9

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr