Seda Sayan Billie Eilish düeti sosyal medyayı kasıp kavurdu! 24 saatte 2 milyon izlenme oranına ulaştı

Gündemde en çok yer alan isimlerden biri de Seda Sayan olurken Geçtiğimiz aylarda yaptığı evlilikle çok konuşuldu. 7. kez nikah masasına oturan Seda Sayan, şimdilerde yapılan bir video ile adından sıkça söz ettiriyor. Nazmi Özdil tarafından yapılan bir videoda Seda Sayan ve Billie Eilish yer alırken videoda sosyal medyada viral oldu. Milyonlarca kez izlendi.

29.06.2022-14:32 - (Son Güncelleme: 29.06.2022-15:33) Seda Sayan Billie Eilish düeti sosyal medyayı kasıp kavurdu! 24 saatte 2 milyon izlenme oranına ulaştı

Ekranların sevilen yüzü Seda Sayan"Sabahların Sultanı Seda Sayan" programı ile ekranlarda yer alıyor. Geçtiğimiz aylarda Çağlar Ökten ile hayatını birleştiren Seda Sayan 7. evliliği ile oldukça konuşuldu. Şimdilerde Seda Sayan ile ilgili yapılan bir video paylaşımı sosyal medyada viral oldu. Nazmiabin' isimli bir kullanıcının editlediği videoda sosyal medyayı kasıp kavurdu. Naz Özdil’in yaptığı Seda Sayan ve Billie Eilish videosu 24 saat dolmadan 2 milyon izlenme oranına ulaştı.

Sosyal medyayı kasıp kavurdu

Sosyal medyada yaptığı editler ile gündeme gelen Naz Özdil, daha önceden Şhakira ve Will I. Am düetini Cansever’le birleştirerek adından söz ettirdi. Daha sonra Rihanna videosu ve Kibariye videosunu birleştiren Özdil, şimdi ise Seda Sayan ve Billi Ellish montajıyla çok konuşuluyor

Seda Sayan Billie Eilish Videosu Sosyal Medyayı Kasıp Kavurdu

Twitter'da ilgi gördü

 Seda Sayan'ın Ah Geceler adlı parçasını Billie Eilish'in "Lost Cause" adlı parçası ile birleştirerek montaj yapan Özdil, şarkıyı Billie Eilish'in Bad Guy klibine montajladı. Oldukça başarılı bir video olurken dudak hareketleri bile birbiriyle çok uyumlu bir şekilde yer alıyor. Birçok kişi tarafından beğenilen bu video sosyal medyada da oldukça konuşuldu.

Klibin montajlanmasından sonra Twitter üzerinden yayınlanmasıyla 24 saat dolmadan 2 milyona yakın izlenme oranına yaklaştı. Bu eğlenceli videoyu gören herkes tekrar tekrar izlerken oldukça büyük beğeni topladı. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal