07.02.2020-14:43 (Son Güncelleme:24.04.2024-16:02)


1

Seda Akgül, Neler Oluyor Hayatta adlı programdaki görevine son verilmesinin ardından sorumlusu olarak gördüğü Hakan Ural'la gerginlik yaşadı.



2

Hakan Ural'la karşılıklı olarak birbirlerine cevap veren ikiliden Seda Akgül son paylaştığı videoda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslendi ve görüşme talebinde bulundu.



3

Kanal D'de Neler Oluyor Hayatta adlı programda sunuculuk yapan Seda Akgül'ün görevine son verilmişti. Hakan Ural'ı sorumlu tutan Seda Akgül, eski partneri hakkında sert açıklamalarda bulunmuştu.



4

Seda Akgül'ün hakkında yaptığı açıklamaların ardından Hakan Ural, sosyal medyadan 'İş etik ve ahlaklarına, örf adetlerimize, bir de değil birkaç kere aykırı davranma sonucu kaynaklanan ayrılık bu işe emek veren tüm kişi ve kuruluşların bir arada verdiği tasarruftur.' demişti.



5

Hakan Ural'ın açıklaması karşısında öfkelenen Seda Akgül, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek dikkatleri üzerine çekti.



6

Ünlü sunucu Seda Akgül paylaştığı videoya Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ını da etiketledi ve böyle seslendi:



7

'AHLAKI BİZE KİM ÖĞRETİYOR?'

'AHLAKI BİZE KİM ÖĞRETİYOR?'

'Türk örf ve ahlakını bize kim öğretiyor! Açık kaynaklardan alınmış, herkesin ulaşabileceği, yayın yasağı olmayan medya unsurlarıdır. Devamı bendedir! Eski eşe dayak itirafı Sibel Hanım ile ilgili... Eski partneri Esra Eron, benden sonra TV8...



8

Baskı ile açıklaması Instagram'dan kaldırılan, şehitlere vatana, millete ağlayan beyefendinin cezai hükmü! Ve biz Türkler hep ergen öz evlatlarımızla böyle mi öpüşürüz? Örf, adet, gelenek, görenek? Siz Hakan Abi'm aslansın kaplansın diyenler... Örf ve adetiniz bu mu? Beni örf ve adetle suçlamasalardı susardım...



9

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A SESLENDİ

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A SESLENDİ

Özür diliyorum bazı ifşalarda bulundum bana yakışmıyor ama beni Türk ve örf adetlerine uymamakla suçlayanların geçmişi, aile yapısı, mafyacıklar... Bunları da ifşa etmeden duramayacağım... Ben de sayın Cumhurbaşkanımdan randevu istiyorum konuşmak istiyorum...'



10

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr