Seberg film konusu ve oyuncuları

Ünlü aktris Jean Seberg'in hayatından esinlenerek yapılan filmde, Seberg'in 1960'larda Los Angeles'ta Afro-Amerikalıların haklarını elde edebilmeleri amacıyla kurulmuş olan Black Panther isimli örgüte destek vermesi sonrasında yaşadıkları anlatılmaktadır. İşte filmin konusu ve oyuncularına dair diğer detaylar...

26.06.2022-10:09 - (Son Güncelleme: 26.06.2022-10:09) Seberg film konusu ve oyuncuları

Seberg, Black Panther örgütüne destek vermeye başladıktan sonra büyük tepkiler çekmiş ve FBI tarafından takip edilmeye başlanmıştır. Kariyerini bile etkileyen bu durum karşısında geri adım atmayarak mücadelesini sürdürmüştür. 2020 yılı Şubat ayında vizyona giren biyografi ve dram türündeki film toplam 1 saat 42 dakika sürmektedir.

Seberg film konusu

Ünlü oyuncu Jean Seberg, 1960'larda Black Panther isimli Afro-Amerikali aktivist örgütüne destek vermiş ve bu insanların hak mücadelesine ortak olmuştur. Ünlü oyuncunun böyle bir partiyi destekleyerek öncülük etmesini Amerikan hükümeti kabul edememiş ve FBI kendisini takibe almıştır. Seberg girişim desteğinde ne kadar kararlı olsa da FBI kendisini izlerken, telefonları dinlenmekte ve sürekli tehdit almaktadır.

 seberg

Seberg film oyuncuları

Kristen Stewart,

Jack O’Connell,

Margaret Qualley

Esmagül Koçak
esmagulk@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal