Haber 365
Haberlere Hızlı Erişin Son Dakika Haberleri ve Gelişmeleri Anında, Herkesten Önce Öğrenmek İçin;
Takip Et
Savcılarımız, Neredesiniz?
Dr. Ömer Aydın
Savcılarımız, Neredesiniz?
23.01.2020 Perşembe 10:04

Sosyal medyada anlattığı masallarla, Peygamberimize iftira atan, dar gelirli vatandaşları dini değerlere karşı soğutan videosu yayınlanan, şeyh müsveddesi Mustafa Özbağ’ın, Aralık 2016’da sahte fatura düzenlemek suçundan tutuklanarak Metris Cezaevine gönderildiği anlaşıldı...

Sosyal medyada, Mustafa Özbağ isimli şarlatan, altın varaklı koltukta oturarak ,başında yeşil sarığı, kocaman sakalıyla Peygamberimizle ilgili yalan, dolan masallar anlatıyordu.

Güya, Peygamberimize gelip “Geçinemiyorum Ya Resulallah” diyen bir kişiye Peygamberimiz, “Kaç dirhem maaş alıyorsun?” diye sormuş. “5 dirhem” cevabını alınca da “Söyle yetkililere, senin maaşını 5 dirhemden 3 dirheme indirsinler” demiş.

Bir süre sonra tekrar aynı kişiye rastlayan Peygamberimiz, “Durumun şimdi nasıl” diye sormuş. Adam da “Şimdi çok iyi geçiniyorum” cevabını vermiş.

Şeyh müsveddesinin fetvası arkadan geliyor; “Geçinemiyorum diyenin maaşını indireceksin. Sünnet budur”.

Sağlam, zayıf,uydurma hiçbir hadis kitabında ve dini kaynakta böyle bir hikaye yok.

Kısaca,bu sahtekar şeyh müsveddesi Peygamber’imize  iftira atıyor. Şerefsiz şarlatan uyduruyor, basbayağı yalan söylüyor.

Ahlaksız herif, Geçinemeyen ve maaşının artmasını bekleyen insanların Peygamberimize sevgisini baltalıyor.

Bu şerefsiz hakkında, dar gelirli vatandaşları dini değerlere karşı soğutmak suçlamasıyla soruşturma başlatmak üzere, savcılarımızı göreve çağırıyorum.

Twitter: @dromeraydin