Şarkıcı Demet Akalın'ın Eski Eşi Okan Kurt Konkordato İlan Etti

Şarkıcı Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt ve babası mahkemeye konkordato başvurusu yaptı.

29.11.2018-13:40 - (Son Güncelleme: 29.11.2018-15:27)

İnşaat, lojistik ve gıda sektöründe faaliyet gösteren şarkıcı Demet Akalın'ın eski eşi Okan Kurt ve babası konkordato ilan etmek için mahkemeye başvurdu.

MERSİN'DE MAHKEMEYE BAŞVURDU

Okan Kurt ve ailesine ait firmalar hacizlerle boğuşuyordu. Kurt Ailesi'nin sahip olduğu Martaş Lojistik'e bağlı TIR'lara haciz gelmişti. Martaş'ın bankalara 100 milyon lira kadar borcu olduğu bildirilmişti. Okan Kurt ve babası Abdi Kurt, bugün Mersin Asliye Tic. Mahkemesi'ne başvurup konkordato talebi yaptı.

Konkordato isteği, Abdi Kurt ve oğlu Okan Kurt'un haricinde Ens İnşaat Turizm Taşımacılık San. ve Tic. Limited Şti., Mar Dış Tic ve Lojistik Limited Şti., Markon Lojistik ve Taşımacılık Limited Şti., Marmer Petrol Ürünleri Otomotiv Nakliye İnşaat Gıda Maddeleri San. ve Tic. Limited Şti., Marmer Sigorta Aracılık Hizmetleri Limited Şti., Martaş Nakliyat Turizm İnşaat Tarım Ürünleri Tekstil San. ve Ticaret Limited Şti. ve Martaş Uluslararası Taşımacılık İnşaat ve Tic. Limited Şti. için gerçekleştirildi.

3 AY GEÇİCİ MÜHLET VERİLDİ

Mahkeme, gerçekleştirilen başvuru ardından 3 ay geçici mühlet verilmesine karar verdi. Bu kararla beraber, hem firmalara hem de Abdi Kurt ve Okan Kurt'a dönük haciz işlemi yapılamayacak. Mahkeme, firma faaliyetlerinin denetimi için de 3 kişilik geçici konkordato komiseri ataması yaptı.

FAALİYETLER BİR SÜRE ÖNCE DURMUŞTU

Bir dönem uluslarası taşımacılık alanında önemli bir konumda olan Martaş'ta faaliyetler bir süre önce durmuştu. Çok sayıda alacaklı firmalara dönük haciz yapmıştı. Firmanın filosundaki TIR'lar da alacaklı şirketler tarafından haczedilmişti.

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal