Şanlıurfa’ya Yeni Yollar Açılıyor

Şanlıurfa’da yollar genişliyor. Karaköprü Belediyesi, gün geçtikçe büyüyen ilçede yol ihtiyacını tamamlamak adına yeni yol açma çalışmalarına devam ediyor.

05.04.2021-17:50 - (Son Güncelleme: 05.04.2021-17:50) Şanlıurfa’ya Yeni Yollar Açılıyor

Her geçen gün Şanlıurfa’nın nüfusunun çoğalmasında etkili olan Karaköprü ilçesinde, yeni yapılaşmalarla beraber doğan yol ihtiyacının karşılanması için Karaköprü Belediyesi yeni yol açma çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, ihtiyaç dahilinde mahallelerde yeni yollar açarken, deforme olmuş yollarda da yenileme ve asfalt serimi işlemi gerçekleştiriyor. 

YOLLARDA YENİLEME ÇALIŞMALARINA HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR 

Yolları açık bir Karaköprü'yü vatandaşların hizmetine sunmak isteyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatıyla Seyrantepe, Şenevler, Güllübağ ve Doğukent gibi yol ihtiyacı doğan mahallelerde fen işleri ekipleri yeni yol açma ve deforme olmuş yollarda yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. 

GÜZEL BİR KARAKÖPRÜ OLUŞTURMAK NİYETİNDEYİZ 

Baydilli, ‘Vatandaşların yol sıkıntısını gidermek ve rahat ettirmek için fen işleri ekiplerimizle yoğun bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Eksiklerimizin ve ihtiyaçlarımızın farkındayız ve bu yolda programlı olarak en kısa sürede eksikleri gidermek için çalışıyoruz. Gerek yeni yollar gerekse deforme olmuş yollarda yenileme ve asfalt çalışmalarıyla yolları güzel bir Karaköprü oluşturmak niyetindeyiz. Özverili bir şekilde yoğun çalışmasını sürdüren ekiplerimize teşekkür ediyorum’ diye konuştu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal