Şanlıurfa'da Tartışma Kavgaya Dönüştü 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Şanlıurfa'da yaşayan iki aile arasında arazi meselesinden tartıştı. Kavgaya dönüşen tartışmada bir kişi hayatını kaybetti. Olaya dair soruşturma başladı.

03.06.2021-19:42 - (Son Güncelleme: 03.06.2021-19:42) Şanlıurfa'da Tartışma Kavgaya Dönüştü 1 Kişi Hayatını Kaybetti

Şanlıurfa'da yaşayan iki aile arasında geçmişten gelen husumet bulunmaktaydı. Karşı karşıya gelen küs aileler arazi anlaşmazlığı yüzünden tartışmaya başladılar kısa sürede kavgaya dönüştü.

İKİ AİLE BİRBİRİNE ATEŞ AÇTI

İki aile üyesi birbirlerine tüfe ve tabancayla ateş açtı ve aile üyelerinden birkaç kişi yaralandı. Tüfek ve silahlardan kurşun saçmalarının isabet ettiği 18 yaşındaki Mustafa,  16 yaşındaki Emir, 40 yaşındaki Ömer Faruk ve 49 yaşındaki Ömer Köseoğlu yaralandı ve sağlık ekipleri tarafından yakın civarda bulunan hastanelere kaldırıldı.

1 KİŞİ KURTARILAMADI

Şanlıurfa'da ikametgah eden çevre sakinlerinin haber vermesi üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri gönderildi.

Olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından Şanlıurfa ve Akçakale'deki hastanelere sevk edilen yaralılardan Ömer Faruk Köseoğlu, doktorların bütün müdahalelerine rağmen kurtarılamadı ve hastanede hayatını kaybetti.

Mahallede meydana gelen yeni bir olay yaşanmaması karşın önlem alan jandarmanın soruşturma başlattığı bildirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal