Samsun’da Çıkan Kavganın Ardından İş Yeri Kasası Çalındı

Samsunda silahlı kavga yaşandı. Meydana gelen kavgadan yararlanan hırsızlar karşı dükkandaki işletmenin yazar kasası çalındı.

24.05.2021-18:07 - (Son Güncelleme: 24.05.2021-18:07) Samsun’da Çıkan Kavganın Ardından İş Yeri Kasası Çalındı

Samsun’un Çarşamba ilçesi Kirazlıkçay Mahallesi Değirmenbaşı Caddesi üzerinde meydana gelen silahlı kavganın ardından 2 kişi yaşamını yitirdi, 1 kişi de yaralandı. Meydana gelen olay sonrası birkaç saat geçmişken, aynı noktada olan bir iş yerine giren kişiler hırsızlık yaptı. 

İş yerindeki yazar kasa içerisinden para almaya uğraşan şahıslar, kasayı tüm uğraşlarına rağmen açamadı. Şahıslar bunun üzerine, kasayı yanlarına alarak bölgeden uzaklaştı. 

OLAY KAMERAYA YANSIDI 

Meydana gelen anlar saniye saniye güvenlik kamerasına kaydedildi. Çarşamba İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, güvenlik kamerası kayıtları üzerine harekete geçti. Şüpheli kişilerin tespiti ve yakalanması için polis ekipleri tarafından geniş çaplı soruşturma başlatıldı. 

BAŞKA BİR HIRSIZLIK OLAYI DAHA YAŞANDI 

Diğer yandan, olayın gerçekleştiği yerde bulunan başka bir iş yerinde de olayın yaşandığı günden birkaç gün önce de hırsızlık olayı yaşandığı belirlendi. 

Hırsızın iş yerinin önünde bulunan meyve reyonundan meyve çaldığı anlar, iş yerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Meydana gelen olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal