15.02.2022-17:12 (Son Güncelleme:27.07.2022-16:40)


1

Maça damgasını vurdu!

Maça damgasını vurdu!

Futbolcu 14 Şubat 2022 tarihinde Adana Demirspor'un, Beşiktaş ile kendi evinde 1-1 berabere kaldığı maçta oyuna damga vuran isimlerden birisi olmuştur. Futbolcu maç boyunca başarılı bir performans sergilerken takımı mücadelenin son dakikalarında takımı 1-0 gerideyken, beraberlik golünü kaydetti. Attığı gol ile gerek Adana Demirspor taraftarını gerek Adana Demirspor taraftarını büyük bir sevince boğan futbolcu gündem olmuştur.



2

Futbolcunun hayatı

Futbolcunun hayatı

Adana Demirspor'un futbolcusu Samet Akaydın 13 Mart 1994 tarihinde Trabzon'da doğdu. Futbol hayatına ilk olarak İdmanocağı altyapısında başladı. Ardından Trabzonspor'un altyapısına gitti. Sonrasında İdmanocağı'na geri dönen futbolcu sonrasında Boluspor'a transfer oldu. Boluspor'un ardından ise Arsinspor'a transfer oldu. Arsinspor'da sergilediği başarılı performansla Sancaktepe Belediyesi'ne transfer oldu. Sancaktepe Belediyesi'nde sergilediği performansla dikkat çeken futbolcu kariyer çıkışını yaptı ve Şanlıurfaspor'a transfer oldu. Şanlıurfaspor'dan sonra Ankara ekibi Keçiörengücü'ne gitti. Keçiörengücü'nde sergilediği performansla dikkat çeken futbolcunun son durağı ise Adana Demirspor oldu. Şimdilerde Adana Demirspor formasını terletmektedir.



3

Hangi takımlarda oynadı?

Hangi takımlarda oynadı?

Samet Akaydın kariyerinde sırasıyla; İdmanocağı, TrabzonsporU17, Boluspor, Arsinspor, Sancaktepe Bld, Şanlıurfaspor, Keçiörengücü ve Adana Demirspor takımlarında forma terletti. Futbolcu şimdilerde Adana Demirspor'un formasını başarılı bir şekilde giymektedir.



4

Hangi mevkide oynuyor?

Hangi mevkide oynuyor?

Adana Demirspor'un yetenekli futbolcusu Samet Akaydın, stoper bölgesinde oynamaktadır.



5

Boyu nedir?

Boyu nedir?

Adana Demirspor'un futbolcusu Samet Akaydın 1.90 boyundadır. Futbolcu stoper bölgesinde güçlü fiziği ile oldukça dikkat çekmektedir.



6

Kilosu nedir?

Kilosu nedir?

Adana Demirspor'un futbolcusu Samet Akaydın 83 kg ağırlığa sahiptir.



7

Nerelidir?

Nerelidir?

Adana Demirspor'un defans futbolcusu Samet Akaydın, Trabzonludur.



8

Kaç yaşındadır?

Kaç yaşındadır?

Başarılı stoper Samet Akaydın, 13 Mart 1994 doğumludur. Yani 27 yaşındadır.

Mesut Şahim
mesutspor79@gmail.com

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR