Saldırgan köpeklerin zehirlenerek öldürülmesini öneren Yıldız Tilbe'ye Bülent Ersoy sahip çıktı: O şekilde söylemek istemedi

Geçtiğimiz günlerde köpeklerle ilgili yaptığı açıklamayla gündeme bomba gibi düşen Yıldız Tilbe'ye Bülent Ersoy destek çıktı.

18.03.2022-10:17 - (Son Güncelleme: 18.03.2022-11:07)

Ünlü şarkıcı Yıldız Tilbe, geçtiğimiz günlerde sokak köpekleri hakkında yaptığı paylaşımla büyük tepki toplamıştı. Tilbe sosyal medya hesabından bir yazı yayınlayarak; ''Sahipsiz köpekler hayvan barınaklarında toplanıp aklı başında, hayvansever görevliler tarafından bakılmalıdır. Saldıran köpek gruplarına bulundukları bölgenin halkı zehirli et versin hepsi gebersin, insan parçalamak nedir ya? Toplasınlar hayvan barınaklarına köpekleri, hayvanseverler görevlendirilsin, hayvan sevmeyen sırf görev diye bu işi yapan birileri olmasın barınaklardaki hayvanlar birbirini yiyor açlıktan Allah razı olmasın, hayvanseverler görevlendirilsin, kontrol edilsin hayvanda kurtulsun insan da. Bütün insanların ve hayvanların yaşama hakkı vardır, fakat saldırmaya öldürmeye hakkı yoktur, olmamalıdır. Yasalar insanın da hayvanın da birbirine zarar vermeden yaşamalarını kanunlaştırmalıdır. İnsanlara grup halinde saldıran parçalayan, öldüren köpeklerin insan öldüren bir insandan farkı yoktur, cezalandırılmalıdır. Başka insanlara saldırmak için özgür bırakılmamalıdır. Bende şu an çocukları kadınları insanları parçalayan köpeklerden nefret ediyorum. Sevmek için bir sebep göremiyorum'' ifadelerini kullanmıştı. 

Ersoy: İnsanlar onun kusuruna bakmasın 

Yıldız Tilbe'nin bu açıklamaları pek çok kişiyi harekete geçirirken, İstanbul Barosu Hayvan Hakları Merkezi de ünlü şarkıcı hakkında suç duyurusunda bulunduklarını dile getirdi. Tüm bu olayları ardından önceki gün basın mensuplarının kameralarına yansıyan Bülent Ersoy ise büyük sansasyon yaratan konu hakkında açıklamada bulundu. Ersoy; ''O canı veren Allah, onu alacak da Allah'tır. Bu çok insani bir şey değil. İnan Yıldız'ın da evi hayvanat bahçesi gibi. O onu o şekilde söylemek istemedi. 5 yaşındaki çocuk parçalanınca üzüntüsünden yazdı. O da bir anne. Öldürün demesi biraz yanlış. İnsanlar onun kusuruna bakmasın. Ben de melek değil. Çok hatalar yaptım, halk beni affetti'' şeklinde konuştu. 

Bülent Ersoy Yıldız Tilbe'yi savundu

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal