Sakarya Ve Kocaeli’nde Otomobille Ziynet Eşyası Çalan 3 kişi Yakalandı

Sakarya Ve Kocaeli’nde evlerin önlerindeki park halindeki otomobiller ile girdikleri evlerden altın ve nakit para çaldıkları iddia edilen 3 şüpheli yakalandı.

18.10.2018-18:23 - (Son Güncelleme: 18.10.2018-18:21) Sakarya Ve Kocaeli’nde Otomobille Ziynet Eşyası Çalan 3 kişi Yakalandı

nakit para çaldıkları iddia edilen 3 şüpheli yakalandı.

Edinilen bilgilere göre Kocaeli’nde bir eve giren 3 kişi, yaklaşık 40 bin lira değerindeki altını ve evin önünde park halinde duran 200 bin lira değerindeki otomobili çaldı. Aynı kişiler geçtiğimiz Pazartesi günü Kocaeli'nin Kartepe ilçesinde 3 ayrı evden toplamda 55 bin liralık ziynet eşyası Sakarya'nın Sapanca ilçesinde ise 2 ayrı evden 20 bin liralık ziynet eşyası ve 80 bin liralık fotoğraf makinesi ekipmanı çalarak kayıplara karıştığı bildirildi.

Yapılan incelemelerin ardından evlere giren hırsızların daha önce benzer suçlardan birçok kaydı bulunan M.E., B.M., ve A.O.K. olduğu tespit edildi. Yapılan çalışmalar sonucu şüphelilerin adresi belirlendi. A.O.K, İstanbul Sultanbeyli'de başka bir hırsızlık olayına karıştığı sırada yakalanırken, diğer iki şüpheli kullandığı otomobilin İzmit Kuruçeşme Gültepe Tünelleri mevkiğine doğru ilerlediği bilgisini alan polis ekipleri otomobili durdurarak, M.E. ve B.M.'yi de gözaltına alındığı belirtildi. Hırsızlar, emniyette tamamlanan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildiği belirtildi.

 

Son Dakika Gündem Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal