16.05.2020-17:20 (Son Güncelleme:29.03.2024-15:29)


1

Şahan Gökbakar, sosyal medyadan esprili videolar paylaşmayı sürdürüyor. Gökbakar, son olarak Hıncal Uluç'un taklidini yaptı. Daha sonra ise, AVM'ler ve coronavirüsü ile ilgili söyledikleriyle takipçilerini kahkahaya boğdu. Ünlü komedyen yepyeni bir taklit videosu daha attı.



2

Coronavirüsten korunmak için vaktinin çoğunu evinde geçiren Şahan Gökbakar, sosyal medyadan takipçilerini güldürmek için eğlenceli skeçler paylaşmayı da ihmal etmiyor.



3

Son olarak komik bir filtre kullanarak Hıncal Uluç’un taklidini yapan Gökbakar, yeni videosunda şunları söyledi: "Şimdi tabii bu AVM’ler açılınca, ben kayışı sıyırmış kamyon gibi tamam mı, bastım, bir tane AVM’ye gidiyorum.



4

Eşim kapıda dedi ki, ‘Ya gitmesen mi acaba? Risk faktörü…’ ‘Bırak faktörü falan kızım, normalleşme başladı artık. AVM’ler açıldı’ dedim, bastım gittim. Ben 3-5 saat dolaştım geldim, bu ocak başında yemek kavuruyor. Bana da böyle uzaktan kıl kıl bakıyor.



5

Sessiz sessiz gittim bunun arkasından, tam bunun kulağının dibine, bir hapşırdım. ‘Ay, ne yapıyorsun’ dedi. Coviittt vız vız vız diye de şarkısını patlattım üzerine. ‘Ya sen virüs mü aldın?’ dedi. ‘Genizde yanmayla başlıyor, hapşırık değil semptom, biraz okuyun’ dedim ya… Benim çok meşhurdur böyle anlık esprilerim, şakalarım… Manyağım ben…”

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr