04.03.2020-18:46 (Son Güncelleme:23.04.2024-23:51)


1

Herkes saçlarının sağlıklı ve bakımlı görünmesini ister. Ancak bu her zaman mümkün değildir. Düzenli olarak uygulayacağınız saç bakım rutini ile saç tellerinizin olabildiğince sağlıklı gözükmesini sağlayabilirsiniz. Sağlıklı saçlara kavuşmanız için izleyebileceğiniz yöntemleri sizin için bir araya getirdik. İşte detaylar…



2

Kırıklardan Kurtulun

Kırıklardan Kurtulun

Saçlarınızı kesmek sizi korkutsa da, kırık ve bölünmüş uçlara tutunmak size herhangi bir iyilik sağlamayacaktır. Saçınızı en sağlıklı şekilde tutmak için düzenli olarak düzeltmeler yapmanız kırılmaların önüne geçecektir.



3

Saçınızı Kurumaya Bırakın

Saçınızı Kurumaya Bırakın

Kış aylarında ne kadar zor olsa da saçınızı fön makinesi ile kurutmak yerine kendi kendine kurumasını bekleyebilirsiniz. Bu saçlarınızın nemini kaybetmemesini sağlayacaktır.



4

Sıcak Duştan Uzak Durun

Sıcak Duştan Uzak Durun

Hepimiz sıcak suyla duş almayı çok severiz. Fakat sıcak su saçınızı doğal yağlarından ayırır ve saçlarınızın kurumasına neden olur. Bu yüzden saç sağlığınızı korumak için daha ılık derecelerde su ile duş almayı tercih etmelisiniz.



5

Nemlendirici Kullanın

Nemlendirici Kullanın

Herhangi saç bakım rutininin temeli besleyici bir saç bakım sisteminden ve ürünlerinden geçmektedir. Saç tellerinizi nemlendirmek ve korumak için formüle edilmiş ve nemlendirici özelliği yüksek bir şampuan ve saç kremi ikilisi kullanabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR