Zirkonyum ile Ayrık Dişlere Veda Edin

Diş sağlığı sorunları arasında olan ve zaman zaman kişinin kendine olan güvenini yitirmesine neden olan ayrık dişler veya sonradan ayrılan dişler için yeni çözüm zirkonyum tedavisi ile ayrık dişlerinizden kurtulabilirsiniz. Detaylar haberimizde…

14.03.2020-10:57 - (Son Güncelleme: 14.03.2020-10:55) Zirkonyum ile Ayrık Dişlere Veda Edin

Geçmişten günümüze çoğunlukla yaşanan ayrık dişler ya da sonradan ayrılan dişler uzun yıllar metale bağlı kalarak porselenler yerini zirkonyuma bıraktı.

Estetik bir yaklaşım olan zirkonyum alt yapılı dişleri tedavilerinde daha sık kullanılmasını gündeme getirmektedir. Diş yapımında kullanılmakta olan ve beyaz renkli bir madde olan zirkonyum, saf mineral hali yerine zirkonya seramiği haline dönüştürülüp kullanılarak özel fırınlarda işlenmektedir.

ZİRKONYUM TEDAVİ NEDİR?

Doğallığın ön planda olmasıyla hem ön dişlerde hem de arka dişlerde kullanılan estetik ve mekanik direnç gibi istediğimiz tüm özelliklere sahip olan bu sistemde alt yapı olarak metal yerine beyaz bir alaşım olan ''Zirkonyum'' kullanılmaktadır. Bu porselenler ışığı geçirme özelliği de bulundurduğu için gerçeğe en yakın, orijinal dişlere en yakın, doğal ve kişiye daha estetik görünüm kazandırmaktadır. Diş ve diş eti hastalıklarını engelleyen zirkonyum, dişlere istenilen şekil ve rengin de verilmesine olanak sağlıyor. Kaplamalar ile kişiler muntazam, bembeyaz ve doğal görünümlü dişlere kavuşabilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal