Yorgun Yüz Görüntüsünden Bu Yöntemle Kurtulun

Kadın erkek herkesin en çok şikayet ettiği konu gözaltı morlukları, kuruluklar ve halkalardır. Yorgun bir görünüme neden olan bu şikayetleri mezoterapi seansları, ışık dolgusu gibi uygulamalarla giderebilirsiniz. Peki, yüzdeki yorgun ifadeyi gidermek için ne yapmak gerekir? Mezoterapi uygulaması nedir?

18.07.2020-12:02 - (Son Güncelleme: 18.07.2020-11:36) Yorgun Yüz Görüntüsünden Bu Yöntemle Kurtulun

Uykusuzluk, dengesiz beslenme, kötü hava koşulları gibi durumlar cildinizin mat ve sağlıksız görünmesine neden olur. Aynı zamanda gözaltındaki kuruluk ve morluklar yüzün daha yorgun görünmesine sebebiyet verir. Dr. Sevgi Ekiyor 'yorgun yüz' problemi ile ilgili merak edilenleri paylaştı.

YORGUN YÜZ GÖRÜNÜMÜNDE KURTULMAK İÇİN…

Gözaltı morluğunu, hiperpigmentasyonu düzeltmek, dehidrasyonu gidermek, serbest radikallerin hasarını ortadan kaldırmak, kronik yorgunluk, sağlıksız beslenme, sigara ve alkol gibi kötü alışkanlıkların neden olduğu yorgun yüz görüntüsünü önlemek, yüze hak ettiği ışıltı ve parlaklığı kazandırmak için hyaluronik asit ve süksinik asitin homojen bileşiminden faydalanabiliyor.

Oldukça güçlü bir antioksidan olan süksinik asit serbest radikallerin engellenmesini sağlayarak oksidatif stresi ortadan kaldırmaya yardımcı oluyor. Hücre mitokondrisine kreep siklusunu tamamlayıp enerji üretimine destek olarak hücrenin yaşamsal faaliyetlerini sürdürmesini sağlıyor. En önemli etkisi ise melazma oluşumunun önüne geçerek hiperpigmentasyonu yani koyu renk oluşumunu engellemek ve var olan istenmeyen koyu lekeleri gidermesidir.

Bu özelliği sayesinde göz altı morluklarında ve göz çevresinde oluşan koyuluklarda kullanılmaktadır.

NASIL UYGULANIR?

15-20 dakika anestezi kremi ile cilt sedasyonu yapıldıktan sonra; uygulama 5-10 dakika daha sürmektedir. Uygulamanın ardından 20 dakika gibi kısa sürede uygulama esnasında oluşan papül (kabarcık) görüntüsü kaybolur. 30 dakika ile 4 saat içerisinde ilk etkiler kendisini göstermeye başlar. Gözaltı uygulamalarında hastanın ihtiyacına göre 4-6-12 ay gibi periyotlarla uygulanmaktadır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal