Uzak Doğu'nun Mucizevi Sırrı! Japon Su Terapisi

Dünyanın uzun yıllar ve sağlıklı yaşayan insanlarının sırrını çözmeye ne dersiniz.

17.01.2018-15:16 - (Son Güncelleme: 17.01.2018-15:12) Uzak Doğu'nun Mucizevi Sırrı! Japon Su Terapisi

Dünyanın uzun yıllar ve sağlıklı yaşayan insanlarının sırrını çözmeye ne dersiniz. Suyun hayatın ta kendisi olduğu tartışmasız gerçek. Su, vücudumuzun her hücresi için, yaşamsal fonsiyonlarımız için olmazsa olmaz bir kaynak.

Biraz genetik özelliklerinden, biraz da beslenme alışkanlıkları sebebi ile uzun ve sağlıklı yaşamanın sırrını bulan Japonların uyguladığı bir sağlık kürü su terapisi.

Uzun yıllardır Japonya'da iyi bilinen ve uygulanan bir yöntem, Gerçekte bildiğimizden farklı bir durum değil. Uyanır uyanmaz aç karna bir bardak su içmek. Peki Japonların bunu nasıl yaptıkları hakkında bir fikriniz var mı?

JAPON SU TERAPİSİ NASIL YAPILIR?

Sabah kalkar kalkmaz başka hiçbir şey yapmadan, hatta dişlerinizi bile fırçalamadan 4 bardak su içiliyor. Suyu içtikten sonra dişlerinizi fırçalayabilirsiniz.

Burada önemli olan su içtikten sonra 45 dakika boyunda hiçbir şey yememek. Yani sabah kahvaltınızı suyunuzu içtikten 45 dakika yapmanız gerekiyor.

Kahvaltı, öğle yemeği, akşam yemeği ve ara öğünlerin ardından iki saat boyunca bir şey yememeye özen gösterin. Japon su terapisinin işe yaraması için bunu bir yaşam alışkanlığı haline getirmek lazım.

Son Dakika Sağlık Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal