Tüy Dökücü Krem Nasıl Kullanılır?

Kadınlar için o kadar işin gücün arasında içinde birde epilasyon sıkıntısı var. Bu sıkıntının en iyi çözümü olarak da başta gelen tüy dökücü kremler yer alıyor. Peki tüy dökücü krem nasıl kullanılır? Tüy dökücü krem fiyatları nelerdir?

16.04.2018-18:19 - (Son Güncelleme: 16.04.2018-18:03) Tüy Dökücü Krem Nasıl Kullanılır?

Kadınlar için o kadar işin gücün arasında içinde birde epilasyon sıkıntısı var. Bu sıkıntının en iyi çözümü olarak da başta gelen tüy dökücü kremler yer alıyor. Peki tüy dökücü krem nasıl kullanılır?

Bazen lazere gitmeye vakti olmayan ama pratik şekilde kısa süreli olarak da işi halletmek isteyenler tüy dökücü kremlere başvurmak durumunda kalıyor.

TÜY DÖKÜCÜ KREM FİYATLARI

Tüy dökücü kremler herkesin kolaylıkla kullanabileceği hemen her markette vardır fakat sizlere tavsiye edeceğimiz markalar da olacak. Tüy dökücü krem alırken öncelikleriniz Veet, Epiten, Bioder, Sesu, Deiptak vs. gibi markalar olabilir.Bu markaların tüy dökücü kremleri genellikle 5 Tl’den başlayıp 25 TL’ye kadar çıkıyor.

TÜY DÖKÜCÜ KREM NASIL KULLANILIR?

Tüy dökücü kremler vücudumuzda meydana gelen tüy ve kılların protein yapısını çözerek, basitçe vücudumuzdan kopmasını sağlar. Tüy dökücü krem, tüy temizlemede oldukça pratik bir çözüm yoludur. Tüy dökücü kremler banyo sırasında tüy ve kıl olan bölgelere uygulanır ve yaklaşık olarak 20dk veya 30dk kadar bekledikten sonra kutunun içinde yer alan çıkan spatula ile kazılarak tüyler vücuttan temizlenir. Cildi çok hassas olan kişilerde duruma göre kızarıklıklar meydana gelebilir. Tüy dökücü kremler tüy dökme işleminde kalıcı bir çözüm yolu olarak değerlendirilmez. 3-5 günün ardından tüyler tekrar oluşmaya başlar.

TÜY DÖKÜCÜ KREMLERİN OLUMSUZ YÖNLERİ

Tüy dökücü kremler kökten bir çözüm yolu değildir. Eğer istenmeyen kıllarınızdan kurtulmak istiyorsanız, kalıcı yöntemlerden biri olan lazer epilasyona başvurabilirsiniz.

Tüy dökücü kremi uyguladıktan sonra eğer cildinizde herhangi bir sıkıntı meydana gelirse, kullanmamanızı öneririz. Mesela uzun süren kaşıntı, kanama, yara gibi durumlarda tüy dökücü krem kullanımını bırakın.

Her tüy dökücü kremin hassasiyeti farklı olduğundan dolayı kutusunun içinde bulunan kullanma talimatına dikkat ediniz.

Son Dakika Sağlık Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal