Tütsünün Beden Ve Ruh Sağlığına Etkileri! Evde Tütsü Yapımı

Tütsüler binlerce senedir birçok insan tarafından kullanılıyor. Tütsülerin ruh ve beden üzerinde, mekanlar üzerinde etkileri olduğu bir çok kişi tarafından kabul ediliyor.

26.01.2018-17:24 - (Son Güncelleme: 26.01.2018-17:16) Tütsünün Beden Ve Ruh Sağlığına Etkileri! Evde Tütsü Yapımı

Tütsüler binlerce senedir birçok insan tarafından kullanılıyor. Tütsülerin ruh ve beden üzerinde, mekanlar üzerinde etkileri olduğu bir çok kişi tarafından kabul ediliyor. Pek fazla farklı malzemeden tütsü elde ediliyor. Tütsüler, büyü, nazar, bereket ve sağlık için kullanılıyor.

Tütsüler yakılarak, kaynatılarak ya da ısıtılarak kullanılır. Tütsü uygulamalarında tütsünün hangi niyetle uygulandığı ifade edilmelidir. Tütsü uygulanan mekana ya da insanın bedenine dışarıdan tamamen nüfuz etmelidir. Tütsü uygulamalarının her ne olursa olsun yeni ay zamanında ve perşembe günleri yapılması önerilir. Çünkü perşembe günü bolluk ve bereket gezegeni olan Jüpiter'in günüdür. Tütsünün perşembe gününün ilk vakitlerinde yapılması etkisini arttırır. Güneş doğumundan sonraki ilk 45 dakikalık zaman dilimi o günün yıldızının etkisinin en güçlü olduğu vakittir.

TÜTSÜ NASIL YAPILIR?

Marangozların ağaçları keserken ortaya çıkan ince çekilmiş talaş ile karıştırarak, tarçın, karanfil, papatya gibi kurutulmuş zevkinize göre bulabileceğiniz ürünlerin içine az miktarda ağaç talaşı ilave ederek cam veya seramik yanmaz bir kase de içine koyarak yaktığınız zaman odalarda gezerek kokuyu yayabilirsiniz.

Son Dakika Sağlık Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal