Tokalon Güneş Kremi İşe Yarar m? Tokalon Güneş Kreminin Kullanımı Nasıldır?

Yazın sürünmeden dışarı çıkmadığımız güneş kremlerini sizler için incelemeye devam ediyoruz. Paraben içermediği için gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz Tokalon güneş kreminin kullanım yöntemlerini sizler için derledik.

16.07.2019-16:04 - (Son Güncelleme: 16.07.2019-15:54) Tokalon Güneş Kremi İşe Yarar m? Tokalon Güneş Kreminin Kullanımı Nasıldır?

Bir hayli fazla alternatife sahip olan güneş kremlerini sizler için inceliyoruz. Bunlardan biri olan Tokalon güneş kremini gelin yakından tanıyalım.

TOKALON GÜNEŞ KREMİ KULLANIM ALANLARI

- UVA ışınlarının yanında UVB ışınlarına karşı da yüksek bir koruma faktörü içeren Tokalon güneş kremi, karma, yağlı, kuru ya da hassas bütün cilt tipleri için uygundur.

- UVA ışınlarına uzun süreli maruz kalmanın sebep olabileceği cilt soyulması, cilt kızarıklıkları, ciltte beliren kabarcıklara karşı kısa zamanda etki sağlar. 

TOKALON GÜNEŞ KREMİ NASIL KULLANILIR?

Bu kremi az bir oranda tüm cildinize yedirmelisiniz. Diğer güneş kremlerinin kullanımında olduğu gibi Tokalon güneş kremini de dışarı çıkmadan en az 30 dakika önce cildinize sürebilirsiniz.  Denize girmeden önce ya da denizden çıktıktan hemen sonra da bu ürünü sürebilirsiniz.

FİYATI: Ürünü ortalama 25 TL 

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal