Tiryakilere Tek Seferde Sigara Bıraktıran Tedavi

Sigara içen insanlar sigarayı bırakmak için uzun ve zor bir karar aşamasından geçer. Devamlı olarak bırakmak için gerek nikotin ilaçları gerek bantlar ya da sakız kullansalar da başarma oranları düşüktür. İşte sigarayı kolayca bıraktırmanın yolu...

27.07.2020-13:54 - (Son Güncelleme: 27.07.2020-13:49) Tiryakilere Tek Seferde Sigara Bıraktıran Tedavi

Kişinin vücuduna iletilen elektromanyetik enerji ile uygulanan Biorezonans terapi sadece 1 saat içinde nikotin bağımlılığından kurtarıyor. Terapinin özelliği gereği, bağımlıların seans ortasında da 2 adet sigara içmesi isteniyor.

BİOREZONANS TRAPİ NASIL UYGULANIYOR?

Batı kültüründe yaygın olarak bilinen, Türkiye’de ise özellikle salgın sürecinde talebin arttığı Biorezonans tedavisi, her türlü bağımlılığı, ağrısız ve acısız bir şekilde, frekans yardımıyla tedavi ediyor.

Nikotin bağımlılığından kafeine, tuz bağımlılığından karbonhidrat bağımlılığına, alkol ve uyuşturucu bağımlılığına kadar geniş bir yelpazesi olduğunu söyleyebiliriz. Vücutta tüm organların yaydığı frekanslara tam aksi frekanslar verilerek bu tedavi uygulanıyor.

NİKOTİN İSTEĞİNİ SIFIRLIYOR

Bu tedavi özellikle nikotin bağımlılığında yüzde yüze yakın sonuç vermektedir. Biorezonans uzmanı olan Seren Şahin Algan tedaviye dair süreci anlattı.

'Biorezonans yöntemiyle sizlere bağımlılık yapan maddeleri ilk önce tespit ediyoruz. Daha sonra feed back yöntemiyle silme işlemi yapıyoruz. Siz hangi bağımlılıkla geldiyseniz o maddeyi vücudunuzdan nötrlüyoruz. Bu nötürleme işlemi ise 1977 yılında Alman Franz Morell ve oğlu ile mühendis Erich Rasche tarafından geliştirilen 'Mora' metodu ile yapılıyor. Terapi, elektromanyetik frekans içeren bir cihaz ile uygulanıyor' açıklamasında bulundu.

SİGARAYI BIRAKMA İŞLEMİ NASIL UYGULANIYOR?

'Hasta geldiğinde bir kulaklık takıyoruz bir de elektrotlar veriyoruz. Çünkü parmak uçlarımız en küçük iletiyi bile ileten organlarımızdır. Bakır elektrotlardan tuttuğu zaman karşı tarafa bağımlılık yapan dokuları önce test ediyoruz. Daha sonra kulaklıktan gelen bir ses dalgası var. Bu ses dalgası ters bağımlılık yapan dokulara frekans verdiğimiz zaman cihazdan gelen ses dalgası söz konusu bağımlılığı nötrlüyor. Bu işlem sonrasında nikotin bağımlısı kişi nikotin bağımlılığı hedef alındığı için sigara içmek istemiyor. Seansın ortasında da kişinin 2 adet sigara içmesi gerekiyor. Cihaza da 2 adet sigara tanımlıyoruz. İşlem sırasında hastanın bacak bacak üstüne atmaması, bacaklarını çarpraz şekilde bağlamaması, üzerindeki metal eşyaları çıkarması gerekiyor. Biorezonansla sigara bıraktırma ücretinin tek seans fiyatı ise 1000 TL' olduğunu söyledi.

KARBONHİDRAT BAĞIMLIĞINI YOK OLUYOR

Biorezonansla kilo vermek isteyenler içinde oldukça yararlı bir tedavi yöntemidir. Bu işlemde ise kişinin karbonhidrat bağımlılığı hedef alınıyor. Biorezonans uzmanı Algan, 'Zayıflama seansı için gelen hastalarımıza da ilk seansta hastamıza şekeri yedirtiyoruz. Daha sonra algılayıcıya da şeker koyuyoruz. İkinci seansa gediklerinde de karbonhidrat hammaddesi undur. Unu hem hastamıza yediriyoruz hem de algılayıcıya koyuyoruz. Hastamız bu sefer karbonhidrat bağımlılığından da kurtulmuş oluyor' diye konuştu.

SİGARA BAĞIMLILARI PANDEMİDE KEŞFETTİ

Seren Şahin Algan, alternatif tedavi yöntemi Bio-rezonansa Koronavirüs salgını döneminde özellikle sigara bağımlılarının ilgisinın arttığını belirterek, 'İnsanlar genellikle biorezonans yöntemini çok bilmiyorlar. Türkiye’de yeni bilinmeye başladı. Sakız, bant, ilaç gibi seçeneklerden kısa sürede sonuç alamayanlar biorezonansa daha sıcak bakıyorlar. Çünkü o yöntemler yavaş yavaş bıraktırıyor ama tekrar sigaraya başlama ihtimalleri de yüksek. Biorezonansta tek seansta ve kalıcı olarak bırakıyorsunuz. Evde kaldığımız süreçte sigara bağımlıları nikotin bağımlılığından kurtulmak için daha çok araştırdılar. Dolayısıyla biorezonansın da bilinirliliği arttı' dedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal