Taksim'de Drone ile Maske Kontrolü

Koronavirüs nedeniyle uygulanması gereken sosyal mesafe ve maske tedbirleri neredeyse her uzman tarafından hatırlatılıyor. Maskeyi doğru biçimde takmanın öneminden de sürekli bahsedilen bu süreçte çeşitli kontroller yapılıyor. Bu sefer yapılan maske denetimi ise drone ile gerçekleşti.

24.10.2020-09:16 - (Son Güncelleme: 24.10.2020-09:09) Taksim'de Drone ile Maske Kontrolü

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle alınan tedbirlere uyulması hayati önem taşıyor. Maske ve sosyal mesafe kurallarının sık sık hatırlatıldığı bu süreçte, denetimler de yapılmakta. Bu kez yapılan denetimde maske kontrolü drone yardımı ile yapıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Turizm Şube Müdürlüğü ve Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından görevlendirilen polisler, Taksim’de drone ile maske denetimi yaparak, maskesini çenesine indirenleri ve maske takmayanları uyardı. İstanbul’un en bilindik caddelerinden biri olan İstiklal Caddesi’ndeki yoğunluk dikkat çekerken, görevli olan polis drone ile maske denetimi yapıp, maskesiz olanların yoluna devam etmesine müsaade etmedi.

Drone ile denetimlerin gerçekleştiği İstanbul'da vakaların ciddi oranda artışa geçtiği bilinirken, sokaklardaki yoğunluk devam etmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal