Stressiz Bir Uyku Bu Yöntemle Mümkün!

İş hayatının ve günlük hayatta yaşanan sorunların beraberinde getirdiği yorgunluğu üzerinizden attıracak yatak odanızda kullanabileceğiniz birkaç tüyoyu sizin için bir araya getirdik. İşte stressiz bir uyku için yapabilecekleriniz…

12.02.2020-09:55 - (Son Güncelleme: 12.02.2020-09:38) Stressiz Bir Uyku Bu Yöntemle Mümkün!

Günlük hayatın koşuşturmacası içindeyken yaşanılan problemler, iş hayatındaki stres ve yorgunluğu kolayca üzerinizden atmak için yatak odanızda yapabileceğiniz ufak değişikliklerle stressiz bir uyku geçirmeniz mümkün. İşte stressiz bir uyku için yapabileceğiniz dekorasyon önerileri!

DAĞINIKLIĞA SON VERİN

Daha iyi bir uyku için yatak odanızda önceliğiniz dağınıklığı ortadan kaldırmak olmalı. Yatak odanızı dinlenmek ve rahatlamak için kendinize göre tasarlayın. Özellikle odanızda gereksiz bulunan teknolojik aletleri uyumak için odanıza çekildiğinizde dışarı çıkarmayı ihmal etmeyin.

RAHAT VE KALİTELİ YATAKLARI TERCİH EDİN

Stressiz ve daha iyi bir uyku için iyi bir yatağa yatırım yapabilirsiniz. Sürdürülebilir ve toksik kimyasal madde içermeyen yataklar tercih edebilirsiniz.

HİMALAYA TUZU LAMBASI BULUNDURUN

Himalaya tuzu lambaları uyku için rahatlatıcı bir ortam ışığı sağlar. Komidinin üstüne lambanızı koyabilir ve stressiz bir uykunun tadını çıkarabilirsiniz.

AROMATİK KOKULARDAN YARARLANIN

Yatağınıza yatmadan önce yüzünüze, yastığınıza ya da odanıza aromatik kokular sıkabilirsiniz. Örneğin; beş damla lavanta esansiyel yağı ve beş damla papatya esansiyel yağını bir bardak maden suyunun içerisine karıştırıp, bir sprey şişesine aktarıp kullanabilirsiniz.

ANALOG ÇALAR SAAT KULLANIN

Çalar saat için analog saatler kullanabilirsiniz. Telefonlarınızdan yayılan mavi ışık uyku bozukluğuna yol açtığı için, kullanacağınız bir analog saat size aydınlık kazandıracak ve erkenden uyandıracak.

Son Dakika Sağlık Haberleri için aşağı kaydırınız.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal