Spor Yapanlar Buraya! Kas Kütlesini Arttıran Besinler

Proteinler ve takviye gıdalarla kas kütlenizi arttırmak istiyorsanız işte tüketmeniz gereken besinler... Birbirinden faydalı bu besinlerle siz de kas kütlenizi arttırabilirsiniz.

26.10.2019-13:31 - (Son Güncelleme: 26.10.2019-13:19)

Daha berligin ve düzgün bir fiziğe sahip olmak istiyorsanız size önereceğimiz bu vitaminlerle dolu içecekleri ve besinleri tüketmeniz kas kütlenizi arttırmak için işinizi görecektir. 

MAYDANOZ

Maydanoz, diğer sağlıklı sebzeler içinde bile mühim bir besin kaynağı şeklinde göze çarpıyor. Lizin denilen hayati bir amino asit de dahil olmak üzere pek çok temel besin barındırır. 

PANCAR

Bu sebze yüksek oranda antioksidan ve nitrat barındırır. Bunlar, yüksek yoğunluklu antrenman ensansında mühimdir. Bunun sebebi vücudumuzun nitratları nitrik okside çevirmesidir. Bu element kardiyovasküler fonksiyonu iyileştirir ve kas hücrelerindeki besinleri yükseltir. Bu sebeple, egzersiz performansınızı artırmanıza destek olur.

ISPANAK

Ispanak mühim bir glutamin kaynağıdır. Glutamin, proteinlerdeki yirmi amino asitten bir tanesidir. Bu sebeple yağsız kas kütlesinin gelişiminde mühim bir rol oynar. İlave olarak, koenzim Q10 adlı bir bileşen barındırır. Antioksidanlarla benzerlik gösterir ve kasları kuvvetlendirir.

Son Dakika  Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal