Siyah Turp Ve Bal Mucizesine İnanamayacaksınız!

Siyah turp ve bal son dönemlerde öksürük grip gibi sağlık problemlerinde doğal tedavi olarak çoğunlukla faydalanılmaktadır.

17.01.2018-16:00 - (Son Güncelleme: 17.01.2018-15:52) Siyah Turp Ve Bal Mucizesine İnanamayacaksınız!

Siyah turp ve bal son dönemlerde öksürük grip gibi sağlık problemlerinde doğal tedavi olarak çoğunlukla faydalanılmaktadır. Özellikle son dönemlerde öksürük grip gibi sağlık sıkıntılarına karşı oldukça tercih edilen doğal yöntemlerden biri de turp ve baldır. Peki siyah turp ve bal nasıl yapılır, nasıl tüketilir? Bu soruların hepsini tek tek sizler için derledik.

İşte siyah turp ve balın mucizevi faydaları…

- İçesinde yer alan yüksek miktardaki antioksidan vücuttaki kan damarlarını oluşabilecek hasarlara karşı korur. İleriye dönük inme, felç risklerini düşürür.

- Kalp ritmi bozukluğu, yorgunluk gibi sağlık sıkıntılarının düzelmesi için oldukça faydalıdır.

- Sindirim sisteminde problem yaşayanlarda kabızlığı önlüyor ve sindirim sistemini düzenliyor.

- Toksin atma özelliği vardır ve terlemenizi kolaylaştırıyor.

- En bilinen yararlarından olan öksürüğü kesmede ve bronşit gibi sağlık problemlerini iyileştirmede oldukça yararlıdır.

HAZIRLANIŞI

Hazırlama aşaması oldukça kolay olan siyah turp ve bal tedavisinde ilk olarak turpunuzu yıkayın daha sonra turpun tepesini kesin ve ufak bir delik açın. Sonrasında içerisine bir miktar bal ekleyin ve turpunuzu bardağın üzerine koyun. Bunun sebebi turpta açtınız delikten bal turpun içerisinden bardağa akmasını sağlamaktır. Bu işlemin tam anlamıyla gerçekleşmesi için 12 saat boyunca turpun içerisinden bardağa balın akma işlemi gerçekleşmelidir. 12 saatin ardından balı kullanabilirsiniz.

Son Dakika Sağlık Haberleri için aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal