Sinüzit Tedavisine Mucizevi Yağ!

Baş ağrısı ve burun tıkanıklığı gibi belirtilerle ortaya çıkan ve yaşam kalitesini olumsuz etkileyen sinüzit doğal yöntemlerle de tedavi edilebilir. Sinüzit belirtileri nelerdir? Sinüzit nasıl tedavi edilir? Detaylar haberimizde…

22.01.2020-12:47 - (Son Güncelleme: 22.01.2020-12:28)

Kış aylarının gelmesi ve soğukların artmasıyla etkisini gösteren hastalıklar sinüslerin iltihaplanmasına neden oluyor. Sinüs ağrısı dayanılmaz olup yaşam kalitesini olumsuz etkiliyor. Evde uygulayabileceğiniz, ağrılarınızı hafifletecek kekik yağı mucizevi etkisiyle sinüzitten kurtulmanızı sağlayacak.

SİNÜZİT TEDAVİSİNDE KEKİK YAĞI KULLANIN

Sinüzit, yüz ve burun çevresindeki sinüs kanallarının iltihaplanması ve şişmesiyle oluşur. Genellikle soğuk algınlığı gibi üst solunum yolu enfeksiyonundan sonra meydana gelir. Burundan gelen yeşil veya sarı akıntı, burun tıkanıklığı, yanaklarda, gözlerde veya alında ağrı ve hassasiyet, baş ağrısı, 38 dereceden daha yüksek ateş, diş ağrısı, koku alma hissinde azalma ve ağız kokusu gibi belirtilerle kendini gösterir. Geceleri sırt üstü yatmak, burundaki mukus birikimini ve sinüs basıncınızı artırarak uyku kalitesini bozabilir ve bu yüzden yüksek bir yastıkta yatarak sinüs birikimini önleyebilir ve daha rahat nefes alabilirsiniz. Bunun yanı sıra kekik, çok güçlü antibakteriyel, antifungal ve antioksidan özelliklerinden dolayı sinüzite iyi gelen bitkilerdendir. Kekik yağını, günde iki kere dilinizin altına 1-2 damla damlatarak ya da suyunuza da damlatarak tüketebilirsiniz. Aynı zamanda sinüzit ağrılarınız için kekik çayı da içebilirsiniz.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal