Sinir Sistemini Yenileyen Sarımsak Limon Kürü Nasıl Yapılır?

Sarımsak ve limonun şifa veren özelliklerinden yapılan kür son zamanların en popüler yöntemlerinden. Sarımsak limon kürünün sağlık açısından faydaları oldukça fazla; Kilo verdiren, cildi güzelleştiren, tıkalı damarları açan kür, vücuttaki iltihabı temizliyor ve kötü kolesterolü düşürüyor.

11.09.2019-15:01 - (Son Güncelleme: 11.09.2019-14:51)

Sarımsak limon kürünün en belirgin tedavilerinden biri beyin hücrelerini ve tüm sinir sistemini yenilemesi. Bu kür sinirlerdeki aksiyon potansiyelini  düzene sokuyor ileri-refkles hızını artırıyor ve felç ve vertigo tedavisine destek olur.

SARIMSAK LİMON KÜRÜ

Malzemeler

  1. 2 litrelik cam kavanoz
  2. İki litrelik kavanozu limon suyuyla dolduracak ölçüden limon
  3. 40 diş sarımsak

Hazırlanışı

2 litrelik bir tane ağzı  sıkı kapanan rengi koyu veya üzeri kağıtla kapalı olan kavanoz edinin ve içine limonu sıkın. Ağzına kadar limon suyu doldurduğunuz kavanozun içine 40 diş orta boy sarımsağı yıkamadan ezerek koyun. Kavanozun ağzını iyice kapatın ve oda sıcaklığında 25 gün karanlık bir yerde saklayın.

Bu kavanozu günde 2 defa çalkalayın. 25 gün dolunca kahvaltıdan yarım saat önce yarım çay bardağı tüketmelisiniz. Sarımsak limon kürünü kavanoz bitene kadar kullaın ve her içimde kavanozun ağzını kapalı tutmayı ihmal etmeyin. Kavanozun içine su ve şeker eklemeyin. Eğer isterseniz yarım çay bardağına biraz su ekleyebilirsniz.  Sarımsak limon kürünü içtikten sonra en az yarım saat sonra birşey yenilmemelidir. Yarım saat dolunca ise kahvaltı yapılabilir.  Sarımsak limon kürünü her gün aynı saatte içmeye dikkat edin.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal