Salatalık Suyunun Faydalarını Duyunca Çok Şaşıracaksınız

Hem sağlıklı hem de son derece besleyici olan salatalık suyu, bol miktarda vitamin ve mineral içermektedir. Yaşam gücünüzü artmasını sağlayan salatalık suyu ile sindirimi kolaylaştırabilir, cildinize güzellik katabilirsiniz. Sizin için salatalık suyunun faydalarını bir araya getirdik. İşte detaylar…

16.06.2020-18:08 - (Son Güncelleme: 16.06.2020-17:49) Salatalık Suyunun Faydalarını Duyunca Çok Şaşıracaksınız

Salatalık, içeriğinde bulunan bol su miktarı, K, A ve C vitamini, klorofil sayesinde sağlık açısından oldukça faydalıdır. Salatalık suyu sade içilebileceği gibi diğer tatlandırıcılar ve meyve suları ile de karıştırılabilir. Sizin için salatalık suyunun faydalarını bir araya getirdik. İşte detaylar...

SUSUZLUĞU GİDERİR

Yüzde 95 su oranına sahip olan salatalık vücudun su ihtiyacının karşılanmasını sağlar. Aynı zamanda zararlı toksinlerinde vücuttan atılmasında önemli bir rol oynar.

CİLT VE SAÇ BAKIMI İÇİN FAYDALI

Göz altlarındaki şişliği ve morluğun giderilmesini sağlar. Aynı zamanda içeriğinde bulunan kükürt sayesinde saçların uzamasını hızlandırır.

KANSERLE SAVAŞIR

Salatalık içeriğinde bulunan lignan adlı bileşenler sayesinde birçok kanser riskinin azaltılmasını sağlar.

EV TEMİZLİĞİ

Salatalık suyu cam ve aynaların buğu yapmasını engeller. Bunun için yapmanız gereken tek şey bir dilim salatalığı cama sürmek.

AĞIZ KOKUSUNU GİDERİR

Bir dilim salatalığı dilinizin üzerine koyun ve 30 saniye boyunca damağınıza dilinizle bastırın. İçeriğinde bulunan kimyasallar ağızdaki mikroorganizmalar ile savaşarak kötü kokunun yok olmasını sağlar.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal