Bu Bitkisel Karşımın Sadece Birkaç Damlası Sigarayı Bıraktırıyor

Sağlık için en tehlikeli şeylerden biri sigara alışkanlığı. Birçok kişi sigarayı bırakmak istediğini ancak bir türlü başaramadığında şikayetçi. Bizde sigaradan kurtulmak isteyenler için birkaç damlalık muhteşem bir tarif hazırladık. İşte detayalar…

28.08.2017-16:47 - (Son Güncelleme: 11.02.2022-17:01)

Sigarayı bırakmak için birçok yöntem denediniz ama istediğiniz sonucu alamadınız mı? Bizde tam bu sorununuzu çözecek bir tarif hazırladık. İşte sadece birkaç damlasını pamuğa damlatıp koklamanız ile sigara isteğinizi geçirecek olan bitkisel kür. 

SİGARAYI BIRAKTIRAN BİTKİSEL KARIŞIM

Çağımızın en kötü hastalıklarından biri sigara kullanımı. Yapılan bir araştırmada, sigara kullanım yaşının 13 ile 15 yaş aralığına kadar düştüğü gerçeği, bu bağımlılığın ne kadar ciddi olduğunun bir kanıtıdır. Bizde sigaradan kurtulmak isteyenlere şifa olacak bitkisel karışımları yazımızda bir araya getirdik. İşte sigarayı bıraktıran bitkisel karışımlar. 

Malzemeler 

-1 çorba kaşığı papatya suyu

-1 çorba kaşığı Hindistan cevizi yağı

-1 buçuk çorba kaşığı zeytinyağı

-1 çay kaşığı kekik

-1 çorba kaşığı jojoba yağı

-Yarımşar limon ve greyfurt suyu

Sigarayı Bıraktıran Bitkisel Kür Tarifi 


-Tüm malzemeleri bir kabın içerisine alarak iyice karışmasını sağlayın. Daha sonra karışımı bir şişe içerisine boşaltıp yanınızdan o şişeyi ayırmayın. Canınız sigara istediği anlarda pamuğa yağ damlatın ve koklayın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal