Rüyada Regl Olmak

Akılda kalan rüyaları aratanlar çeşitli tabirler ile karşı karşıya kalacaktır. Örneğin rüyada regl olmak üzerine pek çok yoruma imza atılmıştır.

13.06.2020-13:24 - (Son Güncelleme: 13.06.2020-13:20) Rüyada Regl Olmak

Akılda kalan rüyaları aratanlar çeşitli tabirler ile karşı karşıya kalacaktır. Örneğin rüyada regl olmak üzerine pek çok yoruma imza atılmıştır. Kadınlar gördükleri bu rüyayı aratabilir ve sonuçlarına göz atabilir. Sonuçları merak edenlere hepsi topladık.

RÜYADA ADET OLDUĞUNU GÖRMEK NE DEMEK?

Adet görmek olumsuz şekilde yorumlanır. Mesela rüyada regl olan kişinin üzücü bir haber alacağına işaret eder. Alacağı habere ya da yaşayacağı bir olaya karşılık derinden üzüntü yaşayacağına alamettir. Beraberinde:

Huzursuzluk anlamına gelen rüyalar arasında.
Kadınlar bir sorunun habercisi olabilir.

Rüyayı gören kişinin kadın ya da erkek olması dahi yorumu değiştirir. Örneğin kadınlarda sağlıkla alakalı kötü bir duruma delalet edebilir. Erkeklerin ise huzursuzluk duyacakları bir haber alacağına alamettir. Bu nedenle rüyayı detayları ile beraber değerlendirmek en doğrusu olacaktır.

RÜYADA ADET KANI GÖRMEK NE ANLAMA GELİR?

Rüyada adet olmak veya kan görmek hayra yorulmaz. Baştan belirttiğimiz üzere rüya sahibinin sıkıntılı günlerine işaret eder. Farklı olarak açığa çıkmaması gereken bir sırrın, duyulacağına yorumlanır. Ve bu sırrın ortaya çıkması kişinin zor bir duruma düşmesine neden olabilir.
Direk olarak regl kanı görmek alışkanlıklara da işaret eder. Rüya sahibinin alışkanlıklarına çeki düzen vermesi anlamına gelebilir. Özellikle de vazgeçemediği alışkanlıklara delalet eder. Rüyada regl olmak ya da adet kanı görmek temelde:

Huzursuzluk ve sıkıntılı günler anlamına gelir.
Üzücü bir haber almaya yorumlanır.

RÜYADA HAMİLEYKEN REGL OLMAK NE DEMEK?

Hamile iken adet olmak tam tersi hayırlara vesiledir. Yani olumlu yönde ele alınabilir. Mesela aile saadetine işaret eder. Destek görmeye ve mutluluğa yorumlanır. Eşiniz ile mutlu ve huzurlu günler göreceğinize alamettir.

Kişinin sıkıntılı günlerden artık kurtulacağına da yorumlanır. Özellikle de maddi darlık içerisinde olan kişilerin destek alacağına işaret eder. Alınan bu destek ile kendinizi daha iyi hissedeceğinize yorumlanır. Beraberinde:

Aile yaşantısının daha huzurlu olacağına alamettir.
Destek gören kişinin sıkıntılardan uzaklaşacağına delalet eder.

Hamile iken adet olmak olumlu şekilde yorumlanır. Saadet, destek ve huzur başta olmak üzere kişinin sıkıntılardan uzaklaşması anlamına gelir.

RÜYADA ADETTEN KESİLMEK NASIL YORUMLANIR?

Yine olumlu ile olumsuz yönleri ile ele alınan rüyalardan bir tanesidir. Kadının adetten kesilmesi bereketsizliğe işaret eder. Özellikle de bulunduğu yıl içerisinde çok fazla maddi gelire sahip olamayacağına yorumlanır. Arkasından:

Zorlu birkaç güne delalet eder.
Beklenti içerisinde olduğu haberleri alamayacağına yorumlanır.

Olumlu olarak ise yeni başlangıçlara alamettir. Mesela yeni bir ilişki ya da evlilik söz konusu olabilir. Haricinde yeni bir kariyer planına yorumlanabilir. Yeni başlangıçlar olarak olumlu şekilde de ele alınır.

Rüyada regl olmak ne demek merak edenlerin başta bu hususları dikkate alması sağlanır. Adet olmak, kesilmek ya da kan görmek gibi alternatifler mevcut. Kısacası rüyanızı tüm detayları ile yorumlamanız daha doğru olacaktır.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal