Roaccutane Ne İşe Yarar? Roaccutane 2019 Fiyatı Nedir?

Aşırı ve ağrılı sivilceler için doktorların tavsiye ettiği Roaccutane ilacı herkes için önerilmiyor. Peki,2019 yılı itibari ile fiyatı nedir?

20.08.2019-11:20 - (Son Güncelleme: 20.08.2019-11:03) Roaccutane Ne İşe Yarar? Roaccutane 2019 Fiyatı Nedir?

Roaccutane nedir? Roaccutane ne işe yarar? Roaccutanenin 2019 yılı itibari ile fiyatı nedir? Gelin bu soruların cevaplarına birlikte bakalım.

ROACCUTANE NEDİR?

Roaccutane, aşırı aknelerin tedavisinde uygulanan ve barındırdığı yoğun oranda İzotretinoin var olan bir ilaçtır. Roaccutane ilacı, 10’ar kapsüllük dubleks (PVC/PVDC) blisterler şeklinde 30 tane yumuşak jelatin kapsül biçimde sadece eczanelerde satılmaktadır.

ROACCUTANE NE İŞE YARAR?

Cildin yağ hareketini bastıran ve hemen hemen durduran, karaciğerde sentezlenen, yüksek A vitamini içeren bu ilaç, uzman hekimler tarafından 12 yaşının ardından ergenlik çağına girmiş gençlerde ve bu yaşın ardından görülen yüzde kötü görüntüyaşayanların suratları için reçete yazılır. Özellikle şiddetli baskı, ağrılı ve ateşli aknelerle maruz kalan bununla birlikte yaygınlaşması ve iz bırakmaya başlaması durumunda iz bırakmadan yok etmek için kullanılır.

ROACCUTANE 2019 FİYATI NEDİR?

Hekim reçetesinin haricinde satışı olmayan Roaccutane, her sene fiyat konusunda farklılık göstermektedir. SGK'dan faydalanarak elde edebileceğiniz bu ürünün Mart 2019 fiyatı 78,50 TL'dir.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal