Rahatlatıcı Bitkisel Banyo ile Günün Yorgunluğunu Atın

Bütün günün stresini ve yorgunluğunu üzerinizden attıracak rahatlatıcı bir banyoya ne dersiniz? Kendinizi iyi hissedeceğiniz ve huzurlu kokular içinde stres atacağınız banyo tarifini içeriğimizde bulabilirsiniz.

22.10.2019-12:38 - (Son Güncelleme: 22.10.2019-12:26)

Hepimiz bütün gün yorulur, gerilir ve akşam eve gidince rahatlamak isteriz. Bu konudaki yardımcımız ise elbette ılık bir duş olacaktır.

RAHATLATICI BANYO YAPMAK İÇİN İPUÇLARI

Banyo küvetinizi çok sıcak suyla iyice doldurun, içine birer avuç papatya, melisa ve ısırgan otu ile 7-8 damla lavanta yağı (ya da bir avuç kurutulmuş lavanta çiçeği) atın. Su biraz ılınmaya başlayıınca küvete girerek en az 20 dakika dinlenin. Papatya güçlü bir antiseptik özelliktedir ve vücudunuzda çeşitli yaralar veya cildinizde kuruluk varsa, bu karışım size oldukça iyi gelecektir.

Isırgan da kan dolaşımını hızlandırarak cildinizi ve saçlarınızı besler. Melisa otu ve lavanta, bildiğimiz en iyi sakinleştirici bitkilerdendir. Bu harika banyodan sonra kendinizi sıcacık sarmalı ve tüm vücudunuzun gevşediğini düşünerek güzel bir uyku çekin! Uyandığınızda kendinizi iyi hissedeceksiniz.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal