Pişik İçin Zeytinyağı, Kullanımı ve Faydaları

Bebek pişiğe zeytinyağı iyi gelir mi, bebeklere zeytinyağı sürmek zararlı mı, pişik zeytinyağı, pişik için zeytinyağı faydaları konuları ile ilgili detaylar haberimizde...

05.05.2018-17:45 - (Son Güncelleme: 05.05.2018-17:35) Pişik İçin Zeytinyağı, Kullanımı ve Faydaları

Bebek pişiğe zeytinyağı iyi gelir mi, bebeklere zeytinyağı sürmek zararlı mı, pişik zeytinyağı, pişik için zeytin yağı faydaları konuları ile ilgili bütün detaylar haberimizde...

Yeni doğmuş olan bebeklerde ve bez kullanmak durumunda olan yaşlılarda görülen bir sorundur. Pişik sıcak havalarda daha sık olur. Özellikle bez bağlanan bölgelerde, popodan, kalçaya ve kasıklarda kızarıklık ile görülür.

BEBEK PİŞİĞE ZEYTİNYAĞI İYİ GELİR Mİ? 

Pişik, hassas ciltlerde görülür ancak sağlık açısından tehlikeli sorunlar oluşturmayan bir sorundur. Pişik olanların mantar hastalığına yakalanmaması için kısa sürede pişiği tedavi etmek gerekir. Pişik tedavisi için yapılacak ilk iş bir doktora görünmektir.

İlaçalar haricinde bitkisel yağların kullanılması önerilir. Bebeklerin pişiklerinde zeytinyağı kullanılmaktadır. Bebekleri pişik sorunundan kurtarabilmek için pişik olmuş olan bölgeye zeytinyağı ile masaj yapmak yeterlidir.

PİŞİK İÇİN ZEYTİNYAĞI FAYDALARI

Pişik oluşumunun tedavisinde ki en etkili yöntem saf zeytinyağının kullanılmasıdır. Zeytinyağı doğal bir ilaç olması nedeni ile evde has naturel zeytinyağıyla yapılan karışım pişik için en doğal tedavi yöntemidir.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal