Piezo Burun Ameliyatı Nedir? Kimler Yaptırabilir?

Burnunun şeklinden memnun olmayan kişiler, burun şeklini,açısını ve boyunu değiştirmek için burun estetiği yaptırırlar. Yeni nesil bir teknik ile burun estetiğinde yaşanan sorunlar neredeyse son buluyor. Piezo adı verilen bu teknikle göz çevresinde yaşanan morluklar ortadan kalkıyor.

28.01.2019-17:22 - (Son Güncelleme: 28.01.2019-17:18) Piezo Burun Ameliyatı Nedir? Kimler Yaptırabilir?

Burnunun şeklinden memnun olmayan kişiler, burun şeklini,açısını ve boyunu değiştirmek için burun estetiği yaptırırlar. Yeni nesil bir teknik ile burun estetiğinde yaşanan sorunlar neredeyse son buluyor. Piezo adı verilen bu teknikle göz çevresinde yaşanan morluklar ortadan kalkıyor. İşte detaylar...

Piezo Burun Estetiği Nedir?

Burun estetiği ameliyatında burun kemiklerinin kırılması günümüzde en sık çekiç ve keski ile yapılıyor. Bu aletlerle yapılan kemik kesilmesi işleminden sonra çoğunlukla göz çevresinde oluşan şişlikler, morluklar ve istenmeyen kırık hatları gibi problemler oluşabiliyor. Piezo cerrahisinde göz çevresi morluklarına neredeyse rastlamıyoruz. Ayrıca Piezo ile burun kemiklerini kontrollü bir şekilde kesebildiğimiz için istenmeyen kırık hatları oluşmuyor bu sayede kemiklere istediğimiz şekli verebiliyoruz.

Kimler Piezo Burun Estetiği Yaptırabilir?

- Burnunuz yüzünüze oranla çok geniş veya çok küçük ise

- Burnunuz kemerli ise

- Burnunuz sağa veya sola doğru çarpık ise

- Burun ucunuz geniş veya ucu aşağıya doğru düşük ise

- Burun delikleriniz geniş ise

- Burnunuzdan nefes almada zorluk yaşıyorsanız

- Doğuştan burun şekliniz bozuk ise

- Geçirmiş olduğunuz bir kaza sonucu burun şekliniz bozulduysa

- Daha önce geçirmiş olduğunuz estetik burun ameliyatından fayda görmediyseniz

- Mükemmellik değil, güzelleşme ve daha iyi bir görünüme sahip bir burun bekliyorsanız genel sağlığınız iyi ise, olumlu bir tutuma sahipseniz ve de gerçekçi beklentileriniz varsa burun estetiği ameliyatı için uygun bir aday sayılabilirsiniz.

 

Son Dakika Sağlık Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal