Ofisler için Yeni Dezenfeksiyon Ürün Geliştirildi

Koronavirüs salgını nedeni yüzünden uzun bir süre evlerden çalışmak zorunda kalmıştık. Fakat yeni normalleşme ile birlikte eski ofis hayatına geri dönüldü. Bu süreçte eski düzende çalışmaya başlayan insanların için yeni dezenfeksiyon ürünü geliştirildi. İşte haberin detayları...

19.08.2020-15:14 - (Son Güncelleme: 19.08.2020-15:09) Ofisler için Yeni Dezenfeksiyon Ürün Geliştirildi

Koronavirüs salgını yüzünden hijyen kuralları oldukça önem kazandı. Devamlı olarak ellerimizi yıkamanın öneminin vurgulandığı bu süreçte geliştirilen yeni ürünlerin önemi de gittikçe artıyor. Özellikle çalışma ortamlarında yakın mesafenin çok olduğu düşünüldüğü zaman dikkat edilmesi gerekir.

GÜVENLİ VE ÖLÇÜLEBİLİR HİJYENİ SAĞLIYORUZ

Global iş yeri deneyimi ve tesis yönetimi şirketi tarafından, yeni dezenfeksiyon temizlik ürünü geliştirildi. Geliştirilen bu ürün olan piyasaya sürüldü. Ürünü geliştiren ekibin yapmış olduğu açıklamaya göre 'Ürün, büyük ölçekli temizlik, dezenfeksiyon ve iş yeri alanlarındaki birikimleriyle geliştirildi. Tüm dünyadan uzmanlar ile birkaç hafta içinde hazır hale getirildi' diye konuştu.

Hijyeni en üst seviyeye çıkardıklarını kaydeden üreticiler, 'Müşterilerimize ve personellerine, çalıştıkları ortama yeniden güvenmeleri için bu ürünü sunmak bizleri mutlu ediyor. Şimdiye kadar hizmet verdiğimiz kurumlarda edindiğimiz bilgi birikimi, bizlere ilham oluyor. Ürünümüz ile Covid-19’dan korunmaya yönelik alınması gerekli olan; maske kullanımı, el hijyenine özen gösterilmesi, sosyal mesafeye uyum, ortamın havalandırılması gibi önlemlere tamamlayıcı olarak güvenli ve ölçülebilir hijyeni sağlıyoruz' açıklamalarına yer verdi.

Kişilerin hangi tedbirlerle nereye geldiklerini bilmelerinin önemli olduğunu belirterek 'Ürün, insanların elleriyle sık temas ettiği alanların ve yüzeylerin temizliğine ve dezenfeksiyonuna odaklanıyor' şeklinde konuştu. Şirketin tüm temizlik profesyonellerinin sıkı bir eğitimden geçerek sertifikalandırıldığı, ürünün de aynı zamanda uluslararası tescil kuruluşunun onayını da aldığını belirtti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal