Mutlaka Günde 3 Tane Yiyin! Beyin İçin En Yararlı Besin !

İnsanlar yaşlandıkça hastalıklar daha da gün yüzüne çıkmaya başlıyor.Bunun önüne geçmek amaçlı bazı gıdalarla ek takviyeler yapmamızı öneriyor uzmanlarda. Yapılan son araştırmalara göre hurmanın insan beynine inanılmaz faydaları olduğunu öğrendik.

28.11.2019-10:48 - (Son Güncelleme: 29.11.2019-10:30)

Yediğimiz besinlerin vücudumuza oldukça etkisi vardır. İnsanlar yaşlandıkça hastalıklar daha da gün yüzüne çıkmaya başlıyor. Bunun önüne geçmek amaçlı bazı gıdalarla ek takviyeler yapmamızı öneriyor uzmanlarda. Yapılan son araştırmalara göre hurmanın insan beynine inanılmaz faydaları olduğunu öğrendik.

BEYİN İÇİN MUCİZEVİ GIDA 'HURMA'

Uzm. Dr. Sağlim, kanser tedavisinde doğru ve düzgün beslemenin önemini vurgulayan Sağlim, doğal yollarla üretilmemiş ve işlenmiş bütün gıdalardan uzak durulması gerektiğini söyledi. "Sıfır şeker" in uygun olmadığını vurgulayan Sağlim, "Yemek borusu tümörü olan hasta zayıf, yutamıyor.

Sıfır şeker yiyip zaten besenemeyen, yutamayan, zayıf hastaları bizim beslememiz daha da zor. Hastanın sağlam olması lazım ki tedaviyi kaldırabilsin. Sıfır şeker bizim işimizi çok zorlaştırıyor" dedi. Sağlam, beyaz işlenmiş şeker yerine dondurma, pekmez, hurma ve incirden alınan şekerle beslenmeyi önerdi. Hatta hurmanın günde 3 kez yenilmesini tavsiye etti.

Son Dakika Kadın Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal