Mutlaka Deve İdrarı İçin!

Amerika’da yapılan bir araştırmaya göre, bu durumda bir miktar gerçeklik payı bulunmaktadır. Fakat araştırmada her devenin idrarı değil, Yemen ve Suudi Arabistan’da yaşayan, günlük ot yiyen develerin idrarı içilmelidir. İşte, deve idrarı ne işe yarar?

24.12.2019-16:33 - (Son Güncelleme: 24.12.2019-16:22)

Deve idrarında azot, kükürt, fosfat, sodyum, mangan, fenik asit, demir, silisyum, klor, magnezyum ve melci bulunmaktadır. Kalsiyum tuzları, A, B, C , D, E vitaminleri ve tüm mineralleri barındırmaktadır.

DEVE İDRARININ FAYDALARI NELERDİR?

Ağrılı adet dönemi, firijit, vajinismus, nemformania hastalığı, migren ve baş ağrısına, kabızlık, ishal, sertleşme sorunu, erken boşalma, saçkıran, bıyık döken, kaşıntılı egzama, uyuz hastalığı, akne ve siyah lekede şifa kaynağı olarak kullanılır. Düzenli olarak az miktarlarda alınan deve idrarı, hastalıkların başlamasını engeller. Vücuttan toksik maddelerin atılmasını sağlar ve bağışıklığı kuvvetlendirir.

Fakat son yıllarda çıkan haberlere istinaden, Umreye giden bir Türk kafilesinden iki kişi deve sütü ve idrarı içmiştir. Bir süre sonra zehirlenen bu iki kişi hastaneye kaldırılmıştır. Devede bulunan alk hurma virüsü, bu iki kişi tarafından sütle alındığından zehirlenme oluşmuştur. Bu nedenle, aslında doktorunuza danışmadan asla bu tarz tedavilere tevessül edilmemelidir. Diyanetin yaptığı açıklamalara göre de deve idrarı ile ilgili bir hadis bulunmamaktadır.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal