Meme Büyütme Masajı

Günümüzde azımsanamayacak kadar geniş bir kitle küçük meme ile ilgili sorun yaşamaktadır bu nedenle meme büyütme ile ilgili masaj teknikleri geliştirilmiş ve uygulanmaya başlanmıştır. Meme küçüklüğü kimi kadınlarda psikolojik olarak olumsuz etkiler olarak karşımıza çıkmaktadır.

21.12.2018-05:36 - (Son Güncelleme: 21.12.2018-10:57) Meme Büyütme Masajı

Meme Büyütme Masajı

Meme büyütme ile ilgili internet ortamında birbirinden farklı teknikler hakkında birçok bilgiyi bulmak mümkündür. Ama hangi bilginin doğru olduğu hangisinin yanlış olduğu hangisini uygularsak doğru sonuca ulaşabileceğimiz çok önemli bir noktadır. Bu nedenle meme büyütme ile ilgili bilgileri iyi analiz etmeli ve doğru olduğunu birçok kaynaktan onayladıktan sonra hareket etmekte fayda vardır.

Meme Büyütme Masajı Nedir, Nasıl Uygulanır?

Meme büyütme masajı aromatik masaj yağları ile yapılır ve bilindiği üzere çok hassas bir bölge olması nedeniyle çok narin davranmak ve yumuşak hareketlerle doğal yağlar ile ovma işlemi yapılmalıdır. Gerekirse bir uzmandan bir doktordan bilgi edinildikten sonra yapılmalıdır.

Meme büyütme masajı uygulanırken cildi tahriş edebilecek yağ ve ürünlerden kaçınmak gerekmektedir. Olabildiğince doğal ürünler kullanılarak nemlendirici yumuşatıcı ürünlerle çok özenli bir şekilde masaj yapılmalıdır. Buna dikkat edilmez ise kızarıklıklar tahrişler oluşabilir ve bu durum da daha sonra daha büyük sorunlara neden olabilir.

Meme masajı uygularken sade masaj yağlarını kullanmaya özen gösterin, eğer sert yağlar kullanmanız gerekecek ise Hindistan cevizi yağı veya zeytin yağı ile karıştırarak yumuşatabilirsiniz. Kekik yağı, adaçayı yağı gibi yağlar sert yağlardır ve kullanım sırasında oldukça dikkatli olmakta fayda vardır. Tahriş edebilir ve yakıcı etkisine maruz kalabilirsiniz.

Yumuşak yağlar kullanarak özenli bir şekilde masajı uygulayın, öncelikle memeyi nemlendirmek gerekmektedir daha sonra yavaşça hassas bir şekilde ovarak masajı uygulamanız gerekmektedir.

Son Dakika Sağlık Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal