Maydanoz Kürü Nasıl Yapılır?

Kolesterolü kontrol altına almada oldukça etkili bir yöntem olan maydanoz kürüne dair tüm detayları sizin için paylaştık.

04.03.2020-09:10 - (Son Güncelleme: 12.08.2021-14:09)

Son dönemlerin en çok aratılan sorularından biri ‘ maydanoz kürü nasıl yapılır?. Bizde faydaları saymakla bitmeyen maydanozdan elde edebileceğiniz sağlıklı kür tarifinin tüm detaylarını haberimizde bir araya getirdik. 

MAYDANOZ KÜRÜ NASIL YAPILIR?

Cildinizi ışıl ışıl yapacak, sıkılaştıracak ve zayıflamanıza yardımcı olacak maydanoz kürünün detaylarını ve püf noktalarını sizler için aşağıda sıraladık. 

Maydanoz Kürü Tarifi

Malzemeler 

-20 adet maydanoz dalı (saplarıyla birlikte)

-1 adet limonun suyu

-1 su bardağı su

Yapılışı

Saplarıyla birlikte kullanacağınız maydanozları ve limonu güzelce yıkayın. Maydanozları blendera koyun. Limonun suyunu sıkın ve bu suyu maydanozların üzerine ekleyin. Son olarak suyu da blendera koyun ve blenderı çalıştırın. Maydanozlu limonlu karışımınız artık hazır… Keyifle içebilirsiniz.

MAYDANOZ NASIL KULLANILIR?

Hazırladığınız bu ferah içeceği, sabahları aç karnına içebilirsiniz. Ancak hemen uyaralım, bu karışımı 2 hafta (15 gün) boyunca uyguladıktan sonra 1 hafta ya da 5 gün kadar ara vermeniz gerekiyor. Ardından dilerseniz yine aynı şekilde 2 hafta tüketip 1 hafta ara vererek kullanmaya devam edebilirsiniz.

Önemli bir not: Ciddi bir rahatsızlığı ya da alerjisi olanlar, bu karışım da dahil olmak üzere, günlük alışkanlıkları dışında kullanacakları her türlü karışım ile ilgili olarak doktorlarına danışmalı ve doktorlarının önerileri doğrultusunda hareket etmeli.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal