Limon Suyu Ve Sarımsak İkilisinin Mucizevi Faydaları!

Limon ve sarımsak kendi başına bile olsa sağlık açısından birçok faydalı besinler arasında yer alıyor. Ancak limon ve sarımsak ikilisinin birleştiğinde sağlığımız açısından bir mucize haline geldiğini biliyor muydunuz?

04.12.2017-16:16 - (Son Güncelleme: 04.12.2017-16:24) Limon Suyu Ve Sarımsak İkilisinin Mucizevi Faydaları!

Limon ve sarımsak kendi başına bile olsa sağlık açısından birçok faydalı besinler arasında yer alıyor. Ancak limon ve sarımsak ikilisinin birleştiğinde sağlığımız açısından bir mucize haline geldiğini biliyor muydunuz? Sağlık için oldukça faydalı besinler olan limon ve sarımsak birleştiği zaman mucizevi bi ikili oluyor ve birçok hastalıkta da şifa niyetine kullanılıyor. İşte limon suyunun içerisine sarımsak atıp içtiğinizde sağlığınıza olan faydaları…

TIKANAN DAMARLARI AÇIYOR

Limon suyunun içerisine sarımsak atıp içtiğinizde, tıkanan damarlar açılıyor, damar sertliklerini ve hipertansiyonu engelliyor. Kolesterol ve lipidi düşürerek zararlı yağların hızlı bir şekilde yakılmasını sebep oluyor.

KİLO VERDİRİYOR

Düzenli olarak tüketilen sarımsaklı limon suyu vücuttaki zararlı yağları yok ederek hızlı bir şekilde kilo vermenize katkı sağlıyor.

Böbrek ve safra taşlarını eritiyor, idrar söktürüyor, vücuttaki şişkinliği yok ediyor ve dokularda ödem oluşmasını engelliyor. Helycobeacter pylori adlı ülser mikrobunu öldürerek, mide ve oniki parmak bağırsağı ülserinin kesin tedavisini gerçekleştiriyor.

HER TÜRLÜ AĞRIYI KESİYOR

Tüm romatizmal ağrıları iyileştiren sarımsaklı limon suyu, kireçlenmeyi önleyerek her türlü ağrının geçmesine destek oluyor.

KANSER OLUŞUMUNA KARŞI TÜM VÜCUDU KORUYOR

Limondaki yüksek miktarda yer alan C vitamini ve sarımsağın içerisinde yer alan antioksidan bağışıklığı kuvvetli hale getiriyor. Cilt alerjenlerini engellemenin yanı sıra kanser hastalıklarına karşı tüm organlarda kalkan görevi görüyor.

HAZIRLANIŞI

Vermiş olduğumuz malzemeleri cam şişenin içerisine koyun. Sarımsakların kabuklarını soyduktan sonra yıkamadan bir kavanoz yardımıyla çok hafif bir şekilde ezin.

(Sarımsaklar bütün bir şekilde kalmalı) daha sonra 25 gün güneş almayan bir yerde bekletin ve her gün şişenin içerisinde bir kez çalkalayın. Sabahları aç karnına kahvaltıdan önce bir çay bardağı tüketebilirsiniz.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal