Lazer Uygulaması İstenmeyen Tüyleri Önlüyor Mu?

Yüzdeki ve vücuttaki istenmeyen tüyler özellikle sık ve kalın olduklarında son derece can sıkıcıdır. Kadınlar bunların hepsinden tek seferde ve en acısız yöntemle kurtulmak isterler. Lazer teknolojisi bunu mümkün hale getirmektedir.

30.03.2020-18:45 - (Son Güncelleme: 30.03.2020-18:47) Lazer Uygulaması İstenmeyen Tüyleri Önlüyor Mu?

Lazer tüy aldırma uygulamasından beklenti ne olmalıdır?

Öncelikle bu tüyleri yok etme değil tüyleri azaltma yöntemidir. Bu nedenle tüylerin tamamen yok olmayabileceği anlaşılmalıdır. Ancak tüyler büyük oranta azalacaktır. Altı ila on seans sonra tüylerde %80-90 azalma görülecektir.

Polikistik over, tiroid vb. hastalıkları bulunan kadınlarda sonuçlar etkili olmayabilir. Ancak uygun tedavileri aldıktan sonra lazer uygulaması yapılabilmektedir. Yalnızca testosteron düzeylerinin yüksek olmasından dolayı daha fazla seans gerekebilir.

Lazer uygulamasının etkisi ne kadar sürer?

Lazerle tüy aldırmanın etkisi kalıcıdır. Kıl kökleri yok edildiğinde, aynı yerden tekrar tüy çıkmaz. Ancak bazı kişilerde lazerden sonra tekrar tüy çıkabilir. Bunun nedeni hormonal değişikliklerdir. Hormonal dengenin tekrar sağlanması için 1 veya 2 ilave seans yapılabilir.

Bu tedavi yöntemini seçmenin yararları nelerdir?

Lazerle tüy aldırma yönteminin yararları şunlardır:

  • Daha zayıf ve seyrek tüyler,
  • Ağrısız tüy aldırma,
  • Uzun süreli etki,
  • Uzun vadede maliyetin düşmesi
  • Fazla vakit almaması

Lazer uygulamasından sonra kalan tüyler için ne yapılabilir?

Lazer uygulamasından sonra düzenli alınması gerekmeyen ince ve gözle görülmesi zor tüyler kalmaktadır. Cildinizin tamamen tüylerden arınmasını istiyorsanız bu tüylere düzenli epilasyon uygulayabilirsiniz.

Kişinin cilt rengi lazer sonucunu etkiler mi?

Lazer uygulamasında esmer tenlerde de çok iyi sonuçlar alınabilmektedir. Daha kalın ve koyu renkli tüylerde sonuçlar daha olumludur.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal