Kısırlık Tedavisinde Önerilere Dikkat

Bebek sahibi olmak isteyen pek çok kişi üreme tekniklerine başvurmaktadır. Tüp bebek yöntemi ile çocuk sahibi olmak isteyen insanların yanlış yaptıkları belli başlı hatalar vardır. Bu hataların tedavi sürecine olumsuz etkileri olmaktadır. Detayları haberimizde...

16.06.2020-16:51 - (Son Güncelleme: 16.06.2020-16:31) Kısırlık Tedavisinde Önerilere Dikkat

 Çocuk sahibi olmak isteyen kişiler tedavi aldıklaarı zaman içerisinde beslenmelerinde kullandıkları ilaçlar kadar doğal olmalarına özen göstermeleri gerekmektedir.

YANLIŞ ÖNERİLERE DİKKAT EDİLMELİ

GÖRÜLMEKTE Kİ çocuk sahibi olmak isteyen anneler sosyal medyada çeşitli ilaç önerileriyle karşılaşmaktadir. Hatta bu ürübleri almak isteyen ya da alan insanlar da vardır. Bu çiftlerin de yanlış bilgilere maruz kalıp etkilenme olasılığı oldukça yüksektir. Genellikle tüp bebek tedavisinde başarız olan çiftlerin bu ürünleri talep ettiği görülmektedir.

Uzmanlar bilimsel olarak kanıtlanmamış olan tavsiye ürünlerin kullanılmaması gerektiğinin altını çizmektedir. Prof. Dr. Baştu, "Artık doğurganlık yaşı 30 ve üzeri oldu. Tüp bebek hastalarımız neredeyse 40 yaş üzeri. Hastalarımızın yüzde 30-40'ını 40 yaş üzeri kişiler oluşturuyor. 30 yaş altı grup, tüp bebeğe çok fazla ihtiyaç duymuyor. Daha çok 30 yaş üzeri, kariyeri ve başka nedenlerle gebeliğini ertelemiş kişiler oluyor. Çiftlere diğer uyarımız, tüp bebek tedavisiyle her zaman mucizeler yaratmıyor. Belli bir yaşın üzerindeki anne baba adaylarında pek çok problem çıkabiliyor. Gebeliği ertelemek isteyen kadınlara da muayene ile yumurtalık kapasitelerinin değerlendirilmesini ve gerekli durumlarda yumurta dondurmayı tavsiye ediyoruz." açıklamasında bulundu.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal