Kilo Verirken Bu Hataya Düşmeyin!

Vücudun pek fazla alanında kilo vermeden sinir sistemi üzerinden organ foksiyonlarını düzenlemede bir çok etkisi bulunmaktadır. Peki Akupunktur'un zararları nelerdir?

31.01.2018-10:09 - (Son Güncelleme: 31.01.2018-10:06) Kilo Verirken Bu Hataya Düşmeyin!

Yıllar öncesinden şimdiye kadar birçok alanda tedavi için kullanılan bilimsel bir tedavi yöntemi olan akupunktur, sinir sistemi üzerinden organ fonksiyonlarını idare ederek kilo vermeye kadar pek fazla alanda uygulanan akupunktur dikkat edilmediği vakit zararlı sonuçlar doğurmaktadır.

Kilo vermek için ''iradeye sahip çıkma''mıza destekçi olan akupunktur tedavi yöntemi, ilk olarak bu tedaviye başvurmadan önce kararlı olunması gerekmektedir. Bunun sebebi ise bir miktar kilo verdikten sonra yöntemi yarıda bırakan kişi sonuca ulaşmadan uygulamayı yarıda bıraktığı için verdiği kiloları hızlı bir şekilde geri alacaktır.

Aynı şekilde bu yöntemde 'kişinin uygulama hakkındaki bilinci'de oldukça önemlidir. Kişi uygulama hakkında yeterli bilgiye hakimse herhangi bir problemle karşı karşıya kalmaz. Akupunktur'da dikkat edilmesi gereken bir diğer önemli nokta ise hijyendir. Uygulama uygulanılan yerin steril olması gerekmektedir, aksi halde hijyenden kaynaklı kişi mikrop kapabilir.

Son Dakika Sağlık Haberleri içn aşağı doğru kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal