Kas Ağrıları İçin Buz Kullanın!

Kas ağrıları kas gerginliğinden kaynaklanabilir. Bu durumdan doğal yöntemlerle ağrıları yok edebilir ve acılarınıza son verebilirsiniz.

30.08.2019-11:24 - (Son Güncelleme: 30.08.2019-11:22) Kas Ağrıları İçin Buz Kullanın!

Kas ağrıları çekilmez bir hal alabilir. Kas gevşemesinin neden olabileceği bu ağrılar nasıl geçer? Gelin sorunun cevabına bakalım.

KAS AĞRILARINA İYİ GELEN DOĞAL YÖNTEMLER NELERDİR?

Kas ağrılarının sebebi ödem toplama ise buz torbaları bu ağrılara birebir gelen doğal methoddur. Ağrının olduğu yere 1 saat aralıklarla 15 dakika süresince buz torbalarını bekletiniz. Gergin olan kası yumuşatmanın etkili methodlarından biri de zeytin yağı ve nane yağı kürüdür. Yarım çay bardağı zeytin yağına iki çay kaşığı nane yağı ilave edin ve güzelce karıştırınız. Masajla ağrının olduğu yere bu karışımı sürünüz. Eğer ağrının olduğu bölgeye erişemiyorsanız vücudunuzu zorlamadan birinden destek isteyin. Yarım saat dinlendikten sonra ılık bir duş alınız. Kas gerginliği ağır yük taşımaktan kaynaklı meydana gelmiş ise; ılık suda ıslatılmış bir havlu ile bu ağrıları düşürebilirsiniz. Aleo vera barındırdığı antioksidan nedeniyle vücut ağrılarını yok eder. Aleo vera yaprağındaki jeli çıkartıp içine lavanta yağı ilave edin. Ağrının olduğu yere masaj yaparak bu karışımı sürün, bu şekilde kaslar gevşemeye başlayacaktır. Bu uygulamanın ardından yıkanmak zorunda değilsiniz.

Son Dakika Sağlık Haberleri için sayfayı aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal